• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

sâmbătă, 30 octombrie 2010

Nu alergi, nu câştigi! Cum a ratat Adrian Cristea şansa de a juca în Germania

Posted by alex On 04:12 No commentsSe pare că anunţurile publice repetate ale lui Adrian Cristea privind dorinţa lui de a-şi găsi altă echipă, indiferent de ţară, au avut efectul scontat! De curând, mai multe cluburi din Germania, prima şi a doua ligă, s-au arătat interesate de serviciile sale, însă faptul că nu şi-a trecut în CV şi "faza defensivă" a contat foarte mult!
În ultimele luni, Adrian Cristea a fost urmărit de trei cluburi din Germania. "Una dintre echipe era foarte importantă", povesteşte sursa ProSport.
Nemţii au cerut DVD-uri cu elevul lui Andone, după care au şi trimis reprezentanţi în România pentru a-l vedea live pe "Prinţ". "Au rămas cu gura căscată când au văzut câtă lejeritate are în dirijarea balonului, fizicul i-a impresionat la fel şi se întrebau cum de mai joacă în Liga I la vârsta asta", a continuat persoana care l-a recomandat pe Cristea. Iar răspunsul la întrebare a venit foarte repede. "El nu face faza defensivă. Parcă i se face rău când ajunge în propria jumătate. Când se întoarce cu faţa spre poarta lui e alt fotbalist".
Acelaşi păcat şi la naţională
Adrian Cristea a spus-o cu gura lui că nu îi place să facă faza defensivă. Şi în presă, dar şi în faţa lui Victor Piţurcă, fostul selecţioner al naţionalei. În momentul în care Piţi i-a cerut să coboare în sprijinul apărării, "Prinţul" i-a răspuns sec: "Nea Piţi, eu nu fac faza defensivă! Dacă nu vă convine, să nu mă mai chemaţi". La rândul său, Răzvan Lucescu l-a taxat, printre altele, şi pentru această deficienţă. "Fotbalul total înseamnă să alergi pe tot terenul", a punctat selecţionerul.
"Nu-l mai jucaţi în bandă, că e leneş!"
În "Ştefan cel Mare" situaţia este la fel. Antrenorii sunt sfătuiţi de conducători să nu-l introducă pe Cristea în bandă. Motivul? Acesta nu aleargă, iar în centru dă randamentul mai bun pentru că e mai puţin de muncă. "Dacă îi dai leneşului mură-n gură, e fericit! Trebuie să-l pui la muncă", obişnuiau să spună şi şefii. Sezonul acesta, Andone a început cu "Prinţul" în centru, care a avut evoluţii apreciate. După câteva etape însă, a fost tras în bandă, după care a urmat, invariabil, o serie de meciuri modeste pentru Cristea.

"Cristea trebuie să înţeleagă că fotbalul se joacă în două faze: când ai mingea şi când nu o ai. Este obligatoriu să ştii să faci şi faza defensivă ", Răzvan Lucescu, selecţioner România

sursa : www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.