• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

miercuri, 26 mai 2010

Andone la Dinamo! VEZI cum au decurs negocierile!

Posted by alex On 01:10 No commentsTrimite si prietenilor tai aceasta stire:
Yahoo Messenger (pot fi selectati mai multi prieteni)


Ziua a treia din seria în care Dinamo îşi caută un nou antrenor s-a încheiat, oficial, fără nicio noutate pe banca tehnică a"câinilor". Totuşi, surse din cadrul clubului au dezvăluit aseară târziu că acţionarii din "Groapă" s-au înţeles cu Ioan Andone, care va prelua echipa de pe 14 iunie, când a fost fixată reunirea lotului.


Click pentru a vizualiza continuarea articolului
Zi plină ieri pentru şefii din "Ştefan cel Mare", zi care a început cu descinderea lui Ioan Andone la Computerland, la doar o oră după ce tehnicianul negociase şi cu George Copos. Vizita antrenorului a fost, în mod neobişnuit, foarte scurtă, iar concluzia s-a lăsat aşteptată. Şansele ca Ando să revină la roş-albi au crescut simţitor mai ales după ce fraţii Becali şi-au dat şi ei acordul pentru această mutare, cei doi fiind cunoscuţi pentru cuvântul greu pe care îl au de spus în "Groapă". "Cei de la Dinamo mi-au propus un contract pe trei ani şi funcţia de manager general. Adică să mă ocup şi de echipa a doua, să am atribuţii mărite, ceea ce mă sperie, sincer să fiu", a declarat Andone aseară. Ceea ce "Fălcosul" a ezitat să spună e că, la puţină vreme după întâlnirea cu Nicolae Badea, el s-a văzut şi cu Cristi Borcea, cu care a discutat în detaliu toate mişcările din mercato. Ando nu e străin, spre exemplu, de discuţiile cu Timişoara pentru achiziţionarea lui Pantilimon şi, în plus, a cerut şi un fundaş central. Numirea oficială se va face pe 31 mai, adică ultima zi de contract a "Fălcosului" cu Rapid!
Bergodi e prea scump
De ce a căzut varianta Bergodi? În primul rând, italianul le oferise deja şefilor revendicările sale financiare. Aici a intervenit momentul decisiv în ceea ce priveşte rezultatul negocierilor. Pentru că acţionarii au considerat că momentan există o diferenţă mult prea mare între cerere şi ofertă, Bergodi a fost refuzat, deşi, oficial, nu i s-a adus la cunoştinţă acest lucru. Azi, italianul va fi în tribună la finala Cupei, acolo unde o va vedea la lucru pe FC Vaslui.

Ţălnar semnase pe doi ani
Nici varianta Cornel Ţălnar nu a fost exclusă, cu toate că Nicolae Badea nu a fost deloc de acord cu această soluţie. Ca măsură de precauţie în cazul în care negocierile cu Andone şi cu Bergodi ar fi căzut, şefii i-au propus prelungirea contractului pe următorii doi ani. Ţălnar va fi oricum oprit în club, urmând să aibă atribuţii legate de echipă.
150.000 de euro va fi salariul anual al lui Andone la Dinamo
"Borcea îmi spune să preiau eu tot. Dinamo îmi oferă multe acum, vrea să fiu manager, să mă ocup şi de echipa a doua. Îmi oferă un proiect pe trei ani, dar mă cam sperie, sincer să fiu", Ioan Andone, antrenor
"Dinamo are un lot bun, Mi l-aş dori pe Lobonţ, care face cât jumătate de echipă. Le promit fanilor spectacol, angajament şi dăruire", Ioan Andone, antrenor
Andone la Dinamo ca antrenor: A cucerit un titlu, 3 Cupe şi o Supercupă
2002-'03: 12 4 3 5 17-21 (et. 19-30)
2003-'04: 30 22 4 4 71-30
2004-'05: 30 20 2 8 60-30
2005-'06: 15 10 2 3 36-13 (et. 1-15)
sursa : prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.