• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

vineri, 14 mai 2010

Bratu, în armata bulgară! Negocieri Dinamo - ŢSKA Sofia pentru atacant

Posted by alex On 16:16 No commentsTrimite si prietenilor tai aceasta stire:
Yahoo Messenger (pot fi selectati mai multi prieteni)


Dinamo se pregăteşte să se despartă de unul dintre cei mai iubiţi fotbalişti din lot. Este vorba de Florin Bratu, omul care a ajuns foarte repede, din postura de jucător indispensabil, monedă de schimb în trocuri cu marea rivală.
Cu siguranţă, fotbalistul nu va ajunge în Ghencea, iar la fel de sigur nici în "Groapă" nu va mai rămâne din vară, destinaţia urmând să fie o echipă din străinătate.

Click pentru a vizualiza continuarea articoluluiDuminică, la partida cu Astra, este foarte posibil ca "Bratone" să joace din primul minut sau cel puţin o repriză, asta pentru că în tribună vor fi prezenţi emisari de la PAOK Salonic şi de la Omonia Nicosia. Grecii şi ciprioţii au pe masă CV-ul lui Bratu şi vor să se convingă de forma fizică în care se află românul. Dacă cele două echipe sunt încă în faza de documentare, o altă formaţie din străinătate va înainta în aceste zile o ofertă clară pentru dinamovist. Este vorba de mai vechea cunoştinţă a românilor şi a lui Giovani Becali, ŢSKA Sofia. Bulgarii au practic prima şansă în acest transfer, mai ales că fotbalistul ar fi de acord cu această variantă pentru că este aproape de casă, iar salariul cu siguranţă va fi unul mai bun decât cel de la Dinamo. Nu cu mult timp în urmă, "Bratone" a acceptat o diminuare a salariului cu 30%, astfel că, în acest moment, fotbalistul câştigă undeva în jurul sumei de 130.000 de euro.

Dinamoviştii, la masă cu fetele de la Oltchim

La invitaţia lui Ionuţ Negoiţă, "câinii" au luat masa la Rin Grand Hotel, unde s-au întâlnit cu handbalistele de la Oltchim. Atmosfera a fost destinsă, elevii lui Cornel Ţălnar glumind pe toată durata vizitei cu fetele lui Radu Voinea. Căpitanul roş-albilor, Marius Niculae, era să rămână fără acte, în drum spre maşină aducându-şi aminte că şi-a uitat portofelul şi cheile de la automobil în restaurant.Dinamo i-a plătit restanţele lui dario Bonetti

Bonetti a plecat ieri din România, după ce a revenit în ţară pentru a-şi rezolva problemele contractuale cu Dinamo. Fostul antrenor al "câinilor" a avut o întâlnire cu Nicolae Badea la Rin Grand Hotel, în urma căreia s-a convenit plata restanţelor financiare către tehnicianul italian. Alternativa dinamoviştilor era una neplăcută, cererea sa de restituire a salariului făcută către UEFA fiind deja aprobată. Se pare că suma pe care Bonetti urmează să o primească este de 100.000 de euro.

32 de goluri a marcat Florin Bratu în toate competiţiile pentru Dinamo
sursa : prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.