• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

marți, 4 mai 2010

Cum a plecat Boştină

Posted by alex On 12:15 No commentsTrimite si prietenilor tai aceasta stire:
Yahoo Messenger (pot fi selectati mai multi prieteni)


Lui Gabi Boştină îi expiră înţelegerea cu Dinamo la finalul acestei luni, iar după ultimele evenimente este clar că acţionarii nu îi vor propune prelungirea. În juiuleşti, mijlocaşul nu a fost trecut nici măcar pe foaia de joc, iar motivul este legat de o pubalgie care îl chinuie .

Click pentru a vizualiza continuarea articoluluiÎn plus, jucătorul nu s-a mai antrenat normal de mai bine de două săptămâni şi, cel mai probabil, nu va mai îmbrăca tricoul roş-albilor. Iar pentru ca totul să fie limpede, la derby-ul de duminică tricoul lui Boştină i-a fost cedat lui Dragoş Grigore.
După ce acesta a ales să plece din cantonamentul de la Cluj alături de Zicu, Alexe, Adrian Cristea şi Mărgăritescu, mulţi s-au întrebat ce l-a făcut pe veteranul câinilor să acţioneze în acest fel. "Era un băiat liniştit şi nici nu avea contract cu fraţii Becali", a explicat o sursă din club.

Voia contract mai mare
Se pare că nemulţumirea lui Boştină a fost una financiară, iar mijlocaşul i-a spus acest lucru chiar lui Borcea imediat după fuga din cantonament. Atunci, pre şe dintele executiv l-a sunat pe fotbalist. "Gabi, la tine nu mă aşteptam!", iar răspunsul a venit imediat: "Eu mă aşteptam de la tine, în cel mai bun sezon al meu la Dinamo, să mă chemi la negocieri şi să-mi măreşti şi mie contractul!". Dintre cei cinci "fugari", fostul stelist risca cel mai puţin: se afla în ultimele săptămâni de contract şi nu putea fi suspendat de club.
70 de mii de euro este salariul lui Boştină la Dinamo.
sursa : prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.