• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

marți, 18 mai 2010

Dinamo - Dreptul la replica ! ( 2010.05.18 )

Posted by alex On 14:57 No comments


Dinamo- Dreptul la replica ! ( 2010.05.18 )

Am observat  ca multi dintre voi nu intelegeti doua chesti care sunt esentiale si care trag in jos clubul de fotbal      Dinamo Bucuresti .
1. Borcea este un excroc care incearca sa va manipuleze sentimentele fata de aceasta echipa de fotbal ,invocand cuvinte de genul ,,io sunt suporter,am crescut de la 9 ani ,nu pot sa las Dinamo  la greu '' de fapt raul actual se datoreaza in proportie de 80% din cauza lui ,incapacitatii sale de a gandi un proiect pe termen lung si sclavagismului in care a bagat aceasta echipa de  fotbal ,practic amanetand echipa la fratii giovanii.
Am citit si eu articolul , initiativa de pe www.dinamomania.net ,dar se uita esenta , ca butelie e strans-lipit de fratii giovani ,iar atata timp cat el va fi in club ,aceste mizerii nu vor disparea ,in cel mai rau caz ,o sa-si faca treburile cu perdea ,dar ei o sa continue sa ghidoneze ,acest club dupa bunul lor plac si interesele lor meschine.
2. Influenta fratilor giovani la clubul Dinamo . 
Iar referitor la comentariile de la acest articol , erau unele de genul , ca vezi doamne Dinamo nu-i o afacere profitabila ,ca e o gaura neagra in care ,,saracutul ''porcica isi baga toata averea lui ...de cascadorii rasului  cum gandesc unii care preiau semnalul transmis din presa (cum se numesc astia ? manipulati ? oameni cu creierele spalate de societate ? ) ,dar sunt si exceptii de la regula ,chiar mi-a placut mult ce a spus 
dadi (17.05.2010 23:37) Fotblul e o afacere, daca exista inseamna ca e profitabila. Mai bine de atat nici ca putea puncta . Omul are logica in ce spune . BRAVO mosule ! 
Initiativa acelui articol ,consider ca mai mult rau face decat bine , pentru ca indeparteaza lumea de ADEVAR ! Daca tot vreti sa o faceti lata si aveti oua in voi , dati sah-mat ,loviti unde trebuie , daca dati in butelie  se clatina si clanul ,ca doar el ii mai mentine acolo .  
Nu puteam sa trec cu vederea  cel mai penibil comentariu care mi s-a parut mie . 
Este vorba despre @olandezudog (17.05.2010 20:02) care pur si simplu ma executa citindu-i comentariul  simt cum imi scade betul de la viata .  
,De aceea cred ca solutia ar fi urmatoarea : o discutie serioasa si deschisa cu Badea si Borcea in care sa ne promita debarasarea de clan si intentia de a investi cu adevarat in proiectul DINAMO ... NOI le vom acorda sprijin neconditionat. sa fim 10.000 la fiecare meci, alaturi de echipa , LA BINE SI LA GREU ! ''
olandezudog (17.05.2010 20:02)
O ,,spune'' asa de natural , de parca Badea s-a rugat mereu de noi sa dicute ,dar noi nu am vrut ,considerand ca e depasit de situatie :))) . Dupa vrea sa incheiem un fel de tratat-nerespectat doar de dragul de a incheia ceva  .Cum sa-l pui pe butelie sa se jure ca va sta el departe de clan ( e ca-n poezia aia Catelus cu parul cret ,fura rata din cotet , parca asa era ) ,cand el are cel mai mare debit la minciuna din tot campionatul cand apare pe sticla ??!
Da si intr-un  final ,,fericit'' o sa-ti ,,promita'' tot ce vrei tu ,dar va face tot ce stie el mai bine ,sa minta si sa fure .
Iar aia cu proiectul chiar e SF . Voi chiar nu intelegeti ca exista conflict de interese intre ce proiect avem noi adevaratii suporteri patimasi si proiectul-samsariada-ala-taraba propus an de an de butelie ?Voi nu vedeti unde am ajuns ? El vrea performanta financiara prin vinderea pe banda rulanta a  celor mai buni jucatori , care pot face ceva pentru clubul asta . Chiar el a declarat-o !
Porcica de cand te-ai inrudit cu ciobanul ti-a crescut un strat de blana de oaie .Click pentru a vizualiza continuarea articolului
acest material este un pamflet ,asa ca tratati-l ca atare

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.