• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

vineri, 14 mai 2010

Dinamo îl vrea pe Nibombe, fundaşul bănuit că ar avea 40 de ani!

Posted by alex On 16:11 No commentsTrimite si prietenilor tai aceasta stire:
Yahoo Messenger (pot fi selectati mai multi prieteni)


Dinamo vrea să îşi întărească cel mai slab compartiment al returului, defensiva, stabilindu-şi prima ţintă. Privirile câinilor s-au oprit la timişoara, acolo unde l-au zărit pe Dare Nibombe. Calităţile fundaşului central togolez sunt considerate de şefi tocmai bune pentru roş-albi, mutarea fiind favorizată de mai mulţi factori.

Click pentru a vizualiza continuarea articoluluiÎn primul rând, cu toate că a evoluat foarte bine pentru echipa viola, stoperul african nu mai este agreat de bănăţeni. Motivul este dublu, cel mai interesant aspect fiind informaţia venită din culisele clubului timişorean, conform căreia fotbalistul şi-ar ascunde vârsta reală, aceasta fiind, de fapt, de 40 de ani! Oficial, togolezul are 29 de ani. Nu în ultimul rând, Marian Iancu este nevoit să se despartă de jucătorul său, care vrea să plece din cauza injuriilor rasiste aruncate în ultima vreme de propriii fani! Tot acest substrat al afacerii pare să fie favorizant pentru Dinamo, care are şanse foarte mari să îşi acopere unul din posturile vulnerabile, acela de fundaş central. Poziţie în care a confirmat Dragoş Grigore, care însă a suferit o accidentare, la fel ca şi Lucian Goian. Pe post se află şi Moţi, care pare ieşit din forma de joc ce l-a consacrat. Apoi, soluţiile de avarie Zivny şi Daminuţă vor pleca sigur la vară, astfel încât transferul togolezului Dare Nibombe în Ştefan cel Mare devine prioritate.

În octombrie 2008, ProSport a mai descoperit un caz similar la Dinamo. Camerunezul Awoa Zoa avea în evidenţa federaţiei africane 24 de ani, în timp ce la Dinamo a ajuns cu "doar" 20

Apoula Bete "a furat" şase ani

Un caz similar cu al lui Dare Nibombe este cel al fostului rapidist Edel Apoula Bete. Conform presei din Franţa, actualul portar al lui PSG ar avea 29 de ani, nu 23, cum scrie pe fişa lui. Mai mult, camerunezul şi-ar fi modificat şi numele, acesta fiind, de fapt, Ambroise Beyamena.
sursa ; prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.