• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

miercuri, 12 mai 2010

Dolha, Zicu, Lobonţ şi Goian, "operaţi" şi la buzunar!

Posted by alex On 12:16 No commentsTrimite si prietenilor tai aceasta stire:
Yahoo Messenger (pot fi selectati mai multi prieteni)


Patru dintre dinamovişti au rămas neplăcut surprinşi când au aflat că, după operaţiile grele la care au fost supuşi, trebuie să-şi achite din propriul buzunar nota de plată, care cuprinde operaţia, şedinţele fizioterapeutice şi recuperarea. Motivul? Clubul nu a plătit taxele asigurărilor, acestea devenind lipsite de valabilitate. Emilian Dolha, Bogdan Lobonţ, Lucian Goian şi Ianis Zicu au fost nevoiţi să constate că operaţiile la care au fost supuşi trebuie plătite din buzunarul propriu, urmând ca ulterior să le fie returnaţi banii. Numai că lucrurile nu au decurs după planurile iniţiale, clubul plătind, în cel mai bun caz, doar jumătate din sumă!

Click pentru a vizualiza continuarea articoluluiDolha, păgubitul cel mare
Primul caz şi cea mai mare "ţeapă": Emilian Dolha, portarul care nici până astăzi nu şi-a văzut banii cheltuiţi pe recuperare şi operaţie. Goalkeeperul a plătit, probabil, tribut greşelilor sale din campionat, când a gafat decisiv de mai multe ori. Altfel nu se explică motivul pentru care clubul nu i-a achitat fotbalistului niciun ban din costurile operaţiei şi recuperării luxaţiei la umăr.
Lobonţ, 20.000 de euro
Fostul număr 1 al câinilor nu a scăpat de problema asigurărilor, chiar dacă numele şi evoluţiile sale păreau că îi oferă un statut special. După operaţia pentru entorsa de la genunchiul drept şi ruptura la ligamentul încrucişat anterior, a fost nevoit să suporte 20.000 de euro din cheltuieli.
Goian, jumătate din salariu
Alt caz este cel al lui Lucian Goian, care nu şi-a primit jumătate din cheltuielile suportate în urma operaţiei la genunchiul drept cu o ruptură de ligamente încrucişate anterior şi ruptură parţială a ligamentului colateral extern. Având unul dintre cele mai mici salarii de la echipă (60.000 de euro), "Gogu" a fost nevoit să suporte şi 30.000 de euro din costul total al operaţiei, estimat la 60.000.
Zicu, 25.000 de euro
În urma refacerii, după ce a fost diagnosticat cu ruptură a ligamentelor genunchiului drept cu afectare de menisc, Ianis Zicu a aflat că din conturi îi lipseau 25.000 de euro, bani care au fost reţinuţi de către club din acelaşi motiv: asigurarea medicală nu mai era valabilă.
sursa :prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.