• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

miercuri, 5 mai 2010

Florin Prunea: "Rămân la Dinamo şi din vară"

Posted by alex On 01:50 No commentsTrimite si prietenilor tai aceasta stire:
Yahoo Messenger (pot fi selectati mai multi prieteni)


Contestat puternic de Vasile Turcu şi fraţii Becali, actualul manager sportiv al lui Dinamo este decis să continue şi după terminarea acestui campionat, munca la clubul care l-a format ca jucător.
" Îmi doresc să rămân la Dinamo şi din vară, eu desfăşor activitatea în continuare, am aceleaşi atribuţii, îmi fac treabă de zi cu zi că şi până acum, chiar dacă nu mai stau pe bancă la meciuri. Eu am crescut la acest club, acum sunt în poziţia de manager sportiv, nu am făcut niciodată ceva rău acestui club şi sper să pot da înapoi lui Dinamo tot atât de mult cât mi-a dat şi el mie" , a declarat Florin Prunea pentru Sport Total FM.

Click pentru a vizualiza continuarea articoluluiPrunea a declarat că există o strategie pentru sezonul viitor şi este convis că lupta pentru locul 6, loc ce duce în Europa League, este adjudecată de Dinamo: " Ştim exact ce trebuie făcut de la vară, important e să ne atingem obiectivul în acest sezon că apoi să tragem linie. Avem un plan, dar deocamdată ne concentrăm pe etapele care mai sunt de jucat, întrucât nu ne-am asigurat, încă, locul 6, am făcut doar un pas prin acel egal din Giuleşti. Totuşi, avem un program foarte greu, dar dacă vom câştiga cele trei puncte puse în joc la meciul cu Timişoara, în proporţie de 90% luptă pentru Europa League este încheiată".
sursa : prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.