• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

marți, 4 mai 2010

"Fugarul" Radu Ştefan: "Jucătorii au avut dreptate să plece! Aşa făceam şi eu"

Posted by alex On 18:40 No commentsTrimite si prietenilor tai aceasta stire:
Yahoo Messenger (pot fi selectati mai multi prieteni)


Radu Ştefan este unul dintre cei mai bine cotaţi din fundaşi din Serie A, fiind inclus de Castrol în TOP 10, înaintea unor nume mari, ca Zanetti, Chivu, Mexes sau Chiellini.
Chiar dacă apărătorul lui Lazio joacă la cel mai înalt nivel, acesta este încă foarte conectat la realitatea Ligii I; fundaşul regretă că Dinamo nu va evolua nici în acest an într-o cupă europeană, dar e convins că, în viitor, lucrurile se vor aşeza.

Click pentru a vizualiza continuarea articolului"M-am interesat tot timpul de Dinamo, chiar vorbesc cu unii jucători, îmi pare rău că au făcut egal cu Rapid. E totuşi un punct pentru ei. Sper ca în anii care urmează să câştige şi ei campionatul, să ajungă în Liga Campionilor. Sufletul meu a rămas acolo. Dinamo a avut ghinion uneori. Nu era agitaţie în vestiar când eram la echipă, nici acum nu pot să spun că e, pentru că nu ştiu ce e acolo.", a spus Ştefan Radu, la gsptv.

Una dintre cauzele pentru care trupa din Ştefan cel Mare e atât de joc în clasament e reprezentată de faptul că grupul nu trage în aceeaşi direcţie. În măsura în care jucătorii nu constituie o adevărată familie e foarte greu să ajungi la performanţă.

"Campionatul îl câştigi cu un grup unit, nu cu anumiţi jucători. Dacă erau uniţi cu toţii, ar fi plecat toţi. Le cam dau dreptate celor care au plecat din cantonament, nu vreau să comentez, dar le dau dreptate şi aş fi plecat şi eu cu ei. Când e o decizie de grup trebuie s-o pui în aplicare", a completat fundaşul.
sursa : prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.