• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

luni, 24 mai 2010

Helder a semnat cu Dinamo!

Posted by alex On 18:25 No commentsTrimite si prietenilor tai aceasta stire:
Yahoo Messenger (pot fi selectati mai multi prieteni)


UPDATE: "Helder a semnat cu Dinamo pe un an de zile, fiind împrumutat de Nancy!" , a declarat Florin Manea, reprezentantul jucătorului în România!
Evoluţiile bune din acest sezon ale lui Helder (foto, în centru) l-au făcut pe George Copos să înceapă tratativele pentru prelungirea împrumutului pe încă un sezon. De asemenea, de serviciile brazilianului s-a interesat şi Dinamo, care vrea să-l aducă din sezonul viitor în Ştefan cel Mare.

Click pentru a vizualiza continuarea articoluluiFotbalistul vrea un salariu de aproximativ 12 mii de euro pe lună, cu două mii în plus faţă de ce câştigă în acest moment în Giuleşti. "Îmi doresc foarte mult să rămân aici, în România. Îmi place, mă simt bine aici, iar când am venit, am făcut-o cu gândul să stau cel puţin doi-trei ani. Aştept un semn din partea domnului Copos pentru a clarifica situaţia mea la Rapid", a declarat fotbalistul sud-american. Însă viitorul lui Helder în Giuleşti depinde şi de o eventuală aducere a lui Cornel Râpă de la Oţelul Galaţi, care este dorit foarte mult de Ioan Andone.

Borcea nu renunţă
Impresionaţi de calităţile lui Helder, dinamoviştii vor şi ei să-l ia şi au demarat deja tratativele cu agentul jucătorului pentru un transfer în "Ştefan cel Mare". Joi a avut loc o întâlnire între Cristi Borcea şi Florin Manea, impresarul fotbalistului, unde s-au negociat detaliile trecerii fundaşului sud-american la Dinamo. Alb-roşiii sunt gata să-i dea o sumă de bani la semnătură prin care să-l convingă, plus un salariu de aproximativ 10.000 de euro pe lună. Totusi, prima sansă o are Rapidul, datorita optiunii si a relatiilor cu impresarul jucatorului.

10 mii de euro pe lună este salariul lui Helder la Rapid
sursa : prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.