• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

luni, 3 mai 2010

Ioan Andone a refuzat să scandeze împotriva lui Dinamo

Posted by alex On 16:16 No commentsTrimite si prietenilor tai aceasta stire:
Yahoo Messenger (pot fi selectati mai multi prieteni)


cra-cra-pid - Dinamo e poate cea mai pură demonstraţie că miza Europa League păleşte în faţa orgoliului. Şi e poate printre puţinele partide în care se mai gândeşte aşa.

În primul rând, pentru crapidişti(ciorile negre)din julesti sosise ora răfuielilor. În primul rând, cu steaua, la salutul jucătorilor. Rând pe rând, de la Bornescu până la Ioniţă, întregul prim "11" a fost chemat să scandeze împotriva rivalei pe care o umilise recent. După Ioniţă a urmat antrenorul. De data asta, cu o invitaţie specială, cu iz de capcană. Pentru că nu a fost pus să strige contra stelei, ci contra echipei la care s-a lansat, consacrat şi pe care a condus-o atâţia ani. Ando, elegant, a parat invitaţia.

Click pentru a vizualiza continuarea articolului
"Aţi venit toţi 300!"
Au urmat răfuielile cu jucătorii câinilor. Cu Bratu cap de listă, dar nefiind uitaţi nici ceilalţi jucători cu trecut crapidist, Mărgăritescu şi Zicu. La ultimul, chiar cu iz de glumă, cu referiri la operaţiunea "Microbuzul". În fine, în colimator a intrat şi Claudiu Niculescu, de data asta cu un subiect potrivit pentru un tabloid: presupusa relaţie dintre Fane Grigorie şi fosta soţie a atacantului. În final, fanii câinilor n-au fost uitaţi. "Cântaţi doar pentru bani", "Aţi venit toţi 300!" şi aşa mai departe. Plus o coregrafie frumoasă dungi alb-vişinii, din care se năşteau cele cinci litere iubite: crapid.

"Ioan Andone!"
La dinamovişti a fost simplu. Când ai 300 de bilete, între 9.000 de cra-pidişti e greu să te faci auzit. Au cântat calmi şi au pândit momentul favorabil. Care a venit, chiar de două ori, la golurile lui Cristea şi Alexe. După cel al lui Alexe, le-au replicat crapidiştilor, elegant, scandând numele lui Andone.
sursa : prosport.ro
stire pamflet

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.