• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

miercuri, 12 mai 2010

Mărgăritescu: "Nu credeam că voi mai juca la Dinamo"

Posted by alex On 12:28 No commentsTrimite si prietenilor tai aceasta stire:
Yahoo Messenger (pot fi selectati mai multi prieteni)


Adevarul e ca esti si ,,mare fotbalist'' . Du-te tare betivule !Esti omul lui giovani si de cand ai venit ai fost miez in toate  scandalurile ,a zis bine Rednic ce a zis de tine ,ca esti tata vestiarului si o samanta de scandal . 


Titular a doua oară consecutiv în acest sezon, la Alba Iulia, Andrei Mărgăritescu (foto) a reuşit o pasă de gol pentru Andrei Cristea. Totuşi, "China" nu crede că va continua la Dinamo şi recunoaşte că are partea sa de vină pentru izbucnirea scandalului de la Cluj.
Dinamo şi-a asigurat în mare parte calificarea în Europa. Rămâi alături de echipă la vară?
Să se termine campionatul şi să discut cu oamenii din conducere. Dar, sincer, nu cred că mai rămân.

Click pentru a vizualiza continuarea articoluluiS-au liniştit apele la club? Cum vezi acum plecarea voastră din cantonament?
Niciodată nu au fost prea "tulburi". Atmosfera a fost bună la lot, chiar dacă am plecat. Gestul l-am făcut doar în semn de solidaritate cu un coleg. Sincer, nu credeam că voi mai juca vreodată pentru Dinamo după ce s-a întâmplat.

"Am plecat din cantonament, sunt vinovat!"
Ai jucat bine la Alba Iulia. Aveai ceva de demonstrat?
Nu trebuie să demonstrez nimic nimănui. Mereu am dat cât am putut şi mi-am făcut datoria faţă de echipă. Eu ştiu că sunt dinamovist adevărat, iar fiecare are dreptul la opinie.
Cum a fost să reintri atât de repede pe teren?
Mi-a fost greu, foarte greu. Încă nu sunt apt 100%, dar sper să reuşesc să fac lucruri şi mai bune la Dinamo în timpul rămas.

Dacă nu erau scandaluri, putea Dinamo să fie mai sus în clasament?
Nu cred că din cauza acelui incident nu am bătut noi în meciul de la Bistriţa. Până la urmă, echipa avea şi alţi jucători în lot. A fost un campionat greu şi s-a acumulat oboseala, cred că acesta e motivul principal. Simt că şi eu am o parte din vină, din moment ce am plecat din cantonament. Nu pot fi lipsit de vinovăţie.
5 sezoane a evoluat Andrei Mărgăritescu până acum în tricoul lui Dinamo, reuşind să câştige şi un titlu de campion, în 2007
sursa : prosport.ro
stire pamflet

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.