• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

joi, 6 mai 2010

Reprofilat la 32 de ani! Boştină, fundaş stânga cu bragadiru-timicioara

Posted by alex On 13:51 No commentsTrimite si prietenilor tai aceasta stire:
Yahoo Messenger (pot fi selectati mai multi prieteni)


În ciuda deselor probleme de lot cauzate de accidentări şi suspendări, Cornel Ţălnar pare că s-a hotărât asupra primului "11" pe care îl va alinia Dinamo azi, cu timicioara(Fulgerul Bragadiru). Nu se ştie încă dacă Niculae va juca sau nu fundaş central, aşa cum anunţase cu o zi în urmă "Ţânţarul", dar surprizele există.
Singura soluţie a tehnicianului a fost să improvizeze, ţinând cont că stafful medical nu i-a dat decât o singură veste bună. Mai bine spus, una şi jumătate. Aceea că N'Doye este apt de joc, iar Boştină se pregăteşte şi el să intre, dar cu infiltraţii. Chinuit de o pubalgie mai veche, mijlocaşul central al câinilor îşi va schimba fişa postului astăzi, urmând să înceapă partida ca fundaş stânga!Click pentru a vizualiza continuarea articoluluiAu intervenit şi şefii
Experimentatul fotbalist se află în ultimele zile de contract cu Dinamo, iar şefii l-au rugat să intre pe teren cu orice risc, asta după ce în juleşti tricoul său i-a fost cedat lui Grigore şi se părea că mijlocaşul şi-a încheiat aventura în "Ştefan cel Mare". În aceeaşi situaţie se află şi senegalezul N'Doye, care a fost convins de Cristi Borcea să forţeze intrarea, deşi nu-şi revenise complet după accidentarea la gleznă. În plus, se pare că mijlocaşul a revenit la sentimente mai bune faţă de echipă, după ce fusese bănuit că se dă lovit.

Rus va evolua pe dreapta
În partea opusă a apărării, "Ţânţarul" a fost forţat să improvizeze din nou. Fără Molinero, care stă din pricina cumului de cartonaşe, şi cu Scarlatache stoper, tehnicianul îl va arunca în luptă în banda dreaptă pe Laurenţiu Rus. Închizător de meserie, fostul fotbalist de la Liberty Salonta a mai jucat pe acest post, în urmă cu două sezoane. Alături de Scarlatache, în centru va fi titularizat Dragoş Grigore, iar mijlocaş dreapta, în lipsa suspendatului Gabi Torje, va juca Adrian Cristea.

"Niculae a fost folosit la antrenamentul de azi (n.r. - ieri) ca fundaş central. Chiar dacă nu vom alinia cea mai bună echipă, ne vom mobiliza"
Cristi Borcea, preşedinte executiv Dinamo
Situaţia jucătorilor indisponibili:

Pulhac, Torje, Moţi şi Torje sunt suspendaţi;

Diabate şi Kone nu au fost recuperaţi, dar se pare că ultimul va fi totuşi rezervă mai mult pentru a ieşi la număr;

N'Doye va intra ca titular, chiar dacă până marţi a făcut doar alergări uşoare;

Boştină va juca ajutat de infiltraţii, deşi nu s-a mai antrenat de mai bine de două săptămâni;
sursa : prosport.ro
stire pamflet

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.