• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

marți, 18 mai 2010

Strătilă, acontat de Dinamo!

Posted by alex On 14:08 No commentsTrimite si prietenilor tai aceasta stire:
Yahoo Messenger (pot fi selectati mai multi prieteni)


Sorin Strătilă (foto, în dreapta) i-a impresionat atât de mult pe oficialii dinamovişti în meciul direct cu Astra, de duminică, încât aceştia s-au aşezat la masa negocierilor imediat după fluierul final. Cele două părţi s-au înţeles ca fotbalistul să îmbrace tricoul roş-alb din sezonul viitor, deşi detaliile financiare nu sunt încă foarte clare. Iar Vasluiul aşteaptă la cotitură!

Click pentru a vizualiza continuarea articoluluiAlungat de la steaua, Strătilă este la un pas de a ajunge în curtea rivalei de moarte, Dinamo, aşa cum ProSport v-a informat încă de acum două săptămâni. După mai multe tatonări şi discuţii, Borcea a decis să-l cumpere pe fotbalistul de 24 de ani chiar după meciul direct din "Groapă", când Pulhac sau Molinero au fost ridiculizaţi de mijlocaş. În primă instanţă, prahovenii au cerut un milion de euro pentru cedarea lui Strătilă, dar roş-albii au prezentat o altă ofertă, agreată în cele din urmă de Niculae: o sumă de bani la care se vor adăuga doi-trei jucători ce vor fi împrumutaţi sau cedaţi definitiv în sezonul viitor la Ploieşti.

Dorit şi de Vaslui
Negocierile între cele două părţi nu au fost lipsite de sincope, la un moment dat pe fir intrând şi Adrian Porumboiu, al cărui interes pentru Strătilă este de mult cunoscut. Dacă în trecut Ioan Niculae nu i-a prezentat finanţatorului moldovean niciun preţ, declarând că fotbalistul este netransferabil pentru el, acum afaceristul prahovean a început să se gândească şi la varianta Vaslui, fapt care i-a făcut pe câini să reacţioneze, discuţiile decurgând în favoarea lor.

A băgat zâzanie în Ghencea
Potenţialul lui Sorin Strătilă a fost remarcat şi de Victor Piţurcă, care duminică, în timp ce viziona meciul dintre Dinamo şi Astra alături de gigi şi giovani becali, i-a transmis patronului că mijlocaşul trebuia să fie la steaua. "Vezi, Gigi, dacă nu ştii să-ţi păstrezi jucătorii?! Uite cât de bun e copilul ăsta", i-a transmis Piţi. Ajuns la club, becali i-a băgat imediat în şedinţă pe responsabilii cu transferurile, cărora le-a adus aminte de toţi fotbaliştii valoroşi care doar au trecut prin ghencea, nefiind opriţi la timp.
Eu l-am luat pe Strătilă de la Liga a III-a şi l-am promovat la steaua II. Mai mult n-am avut ce face
Leo Strizu, antrenor Steaua II

Ne vom despărţi de minimum zece jucători, dar vom aduce trei tineri de mare perspectivă. Cât despre fiţosi ori îi vindem, ori îi trimitem la Dinamo II!
cristi borcea, preşedinte executiv Dinamo

Am auzit şi eu că după meci s-a discutat transferul meu. Dacă cele două cluburi se vor înţelege, din punctul meu de vedere nu este nicio problemă
Sorin Strătilă, mijlocaş Astra

Am auzit şi eu de aceste discuţii, dar domnul Ioan Nicolae este cel care va avea ultimul cuvânt în perfectarea transferului
Marin Barbu, antrenor Astra
sursa : prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.