• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

miercuri, 5 mai 2010

Turcu: "Nu vreau să distrug Dinamo!"

Posted by alex On 21:45 No comments

Turcu: "Nu vreau să distrug  Dinamo !"

"Suporterii nu cunosc problememe pe care eu le am cu conducerea lui  Dinamo . Nu vreau să distrug Dinamo , nu cer decât  banii  mei. Nu cer banii pe lojă, ci cer doar banii pe care i-am dat la Dinamo  în aceşti ani. Toţi acţionarii care au plecat de la  Dinamo , cum este cazul lui Vladimir Cohn de exemplu, şi-au primit banii investiţi. Eu nu am fost apărat în faţă suporterilor de către colegii mei din conducere. Îmi ajung doi ani de injurii din partea suporterilor. Dacă nu acţionam acum, în trei luni se prescria datoria pe care  Dinamo  o avea către mine. În momentul în care primesc banii, cedez acţiunile de la club", a spus Vasile Turcu la Sport.ro
Sezon compromis încă din vară
Acţionarul  dinamovist  a spus că actualul sezon a fost compromis încă din vară, când a fost numit antrenor italianul Dario Bonetti.


Click pentru a vizualiza continuarea articolului"Sper ca  Dinamo să o învingă pe Timişoara, chiar dacă echipa e decimată. Sezonul acesta a fost compromis încă de la început, din vara trecută. Nu vreau să spun mai multe. Eu am fost lângă  Dinamo  şi la bine şi la rău. Cred că Nicolae Badea are soluţii, de aceea vrea să plec. Aşteptam să fiu invitat la o discuţie pentru o eşalonare a datoriilor, dar nu s-a întâmplat acest lucru, iar avocaţii mei au acţionat. Pentru mine, prezenţa la  Dinamo  a fost o lecţie, am învăţat multe, mai ales de la Cornel Dinu, care, ca o opinie personală, trebuia să primească mai multe atribuţii la  club . Îi mulţumesc şi lui Cristi Borcea, dar şi fraţilor Becali", a adăugat Turcu.
sursa : prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.