• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

luni, 3 mai 2010

Vasile Turcu a cerut retrogradarea lui Dinamo! VEZI DE CE!

Posted by alex On 23:43 No commentsTrimite si prietenilor tai aceasta stire:
Yahoo Messenger (pot fi selectati mai multi prieteni)


Revendicându-şi banii cu care a creditat clubul, Vasile Turcu ameninţa să provoace nelicenţierea şi, implicit, retrogradarea lui Dinamo. Memoriul făcut la preşedintele FRF Mircea Sandu va primi însă o rezoluţie negativă.
Acţionarul dinamovist Vasile Turcu a înaintat în aceste zile un memoriu către cabinetul preşedintelui FRF în care, invocând datoriile pe care le are de recuperat de la Dinamo, solicită luarea în considerare acestui lucru în procesul de licenţiere a clubului din Ştefan cel Mare. Dat fiind că este vorba de un subiect legat de licenţele de club, şeful federaţiei a direcţionat memoriul lui Turcu către comisia de profil, condusă de Viorel Duru. Oficial, Duru spune că nu se poate antepronunţa şi că rămâne ca memoriul lui Vasile Turcu să fie analizat, dar, de fapt, a luat deja o decizie.

Click pentru a vizualiza continuarea articoluluiDuru i-a liniştit deja pe dinamovişti!
Neoficial, îngrijorat de perspectiva retrogradării, preşedintele Cristi Borcea s-a interesat dacă Dinamo riscă ceva şi a obţinut din partea lui Duru evaluarea că demersul nu va avea efect. Asta pentru că regulamentele precizează că un club nu poate primi licenţa dacă are datorii către bugetul de stat, către alte cluburi, către jucători sau angajaţi. În speţa invocată de Turcu este vorba de o datorie pe care clubul din "Ştefan cel Mare" o are faţă de o persoană fizică fără calitate în plan sportiv. Considerentul că Vasile Turcu, drept persoană fizică, nu are calitate procesuală în demersul licenţierii va fi şi cel invocat de Duru atunci când va anunţa că acest memoriu nu poate provoca nelicenţierea şi, automat, retrogradarea lui Dinamo.
"Eu doar am vorbit cu avocaţii mei şi ei se ocupă de acum de acest lucru. Eu nu pot să comentez nimic", Vasile Turcu, acţionar Dinamo
"L-am mandatat pe Doru Viorel Ursu cu acest demers. E un avocat experimentat şi nu cred că făcea ceva fără şanse de reuşită. Eu nu solicit decât banii cu care am creditat clubul", Vasile Turcu, acţionar Dinamo
"Nu mă pot antepronunţa! Vom analiza memoriul făcut de domnul Vasile Turcu şi vom da zilele viitoare o rezoluţie", Viorel Duru, director de licenţiere
"S-a făcut o adresă către Comisia de Licenţiere din partea domnului Turcu, dar deocamdată nu pot să vă dau mai multe detalii, pentru că procedura este încă pe rol. Pe 31 mai vor fi date publicităţii toate datele" , Viorel Duru, director Comisia de Licenţiere.
sursa : prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.