• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

miercuri, 25 august 2010

Andone: "Helder nu are ce căuta la Dinamo!"

Posted by alex On 12:22 No commentsTrimite si prietenilor tai aceasta stire:
Yahoo Messenger (pot fi selectati mai multi prieteni)


Dinamo negociază zilele acestea transferul unui fundaş dreapta. Spaniolul Oscar Rubio de la Elche este soluţia aleasă de roş-albi, acesta urmând să ajungă în Ştefan cel Mare liber de contract. Asta deşi, numeric vorbind, acest post pare a fi acoperit.


Click pentru a vizualiza continuarea articoluluiDe ce consideră câinii că o soluţie pentru banda dreaptă este prioritară pentru echipă, în condiţiile în care pe acest post a fost efectuat cel mai rezonant transfer al dinamoviştilor în pauza competiţională, respectiv fostul rapidist Helder? Răspunde în stilul său obişnuit, direct şi succint, Ioan Andone: "Pentru că părerea mea este că Helder nu are ce căuta la Dinamo!". Apoi, tehnicianul a continuat: "Pe dreapta îl am pe Homei. OK. Dar atât! Scarlatache nu este fundaş dreapta de meserie, el e stoper reprofilat. Iar la Rus e mai complicat, e mai greu pentru el să prindă echipa după atât timp în care nu a jucat", mai explică antrenorul, ale cărui declaraţii pun involuntar în discuţie justeţea transferului efectuat de roş-albi în vară, cu doar câteva zile înaintea instalării "Fălcosului". Atunci, oficialii lui Dinamo au negociat îndelung aducerea sud-americanului, asta chiar în prezenţa lui Cristiano Bergodi, antrenor ce era favorit pentru preluarea băncii tehnice, şi a lui Renzo Rossi, fostul manager sportiv al lui Helder din perioada Rapid.

Helder vrea să se transfere în Brazilia
Între timp, situaţia s-a schimbat complet, iar fotbalistul este total nemulţumit de statutul său la Dinamo. Şi le-a transmis prietenilor că ar face orice pentru a reveni în ţara sa natală, Brazilia, dorind pur şi simplu să întoarcă spatele unei situaţii în care a fost implicat fără voia sa. Pe scurt: Helder a venit în iunie la Dinamo, iar în august nu mai este agreat de propria echipă.
Era să plece încă din pauza de vară
Dezinteresul dinamoviştilor pentru soarta lui Helder nu este un lucru nou. Încă din timpul cantonamentului din Austria, roş-albii au vrut să îl cedeze pe fundaş la Lokomotiv Moscova, formaţie care era dispusă să plătească pentru redirecţionarea împrumutului jucătorului de la Nancy. Însă pretenţiile "câinilor", 350.000 de euro, i-au îndepărat pe ruşi, care au preferat o altă variantă.
S.O.S. şi pe banda stângă
Nici pe banda stângă situaţia nu este roz pentru echipa din Ştefan cel Mare. Pentru că singura soluţie viabilă este Elias Bazzi, "câinii" încearcă, până la finalul lunii, să aducă şi pe acest post încă un fotbalist. Tatonările sunt în plină desfăşurare, iar pista cea mai la îndemână este cea spaniolă, piaţă unde Ioan Andone, dar şi conducerea "câinilor" au o reţea de cunoştinţe extrem de solidă.
101 minute a bifat Helder în cele două meciuri în care a fost folosit până acum la Dinamo, în toate competiţiile
50 de mii de euro i-a plătit Dinamo lui Nancy pentru un împrumut pe un an al fundaşului dreapta

sursa : prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.