• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

marți, 31 august 2010

Apărarea, călcâiul lui Andone! Ce îi reproşează acţionarii?

Posted by alex On 12:37 No comments


Trimite si prietenilor tai aceasta stire:
Yahoo Messenger (pot fi selectati mai multi prieteni)

Dinamo a încasat 14 goluri în şase etape, ultimele patru fiind primite de la nou-promovata "U" Cluj. Motiv pentru care Ioan Andone a criticat evoluţia fundaşilor şi a cerut întăriri în acest compartiment. În replică, şefii îl acuză pe tehnician, în conversaţii purtate în spatele cortinei, că este direct responsabil de bilanţul dezastruos al apărării, explicând că, pur şi simplu, "Fălcosul", un fost fundaş redutabil, nu este capabil să-şi organizeze defensiv jucătorii pentru ca formaţia sa să nu mai primească goluri.

Click pentru a vizualiza continuarea articoluluiSistemul antrenorului este de vină, nu fotbaliştii, susţin oficialii, care au ca argument liniile de clasament ale fostelor echipe ale lui Ioan Andone. Observând golaverajul acestora, se vede clar că stilul lui Andone, care primeşte nenumărate goluri şi încearcă să înscrie mai mult, este o meteahnă mai veche. Pentru că la Sportul (1992-1993) portarii "Fălcosului" au primit 51 de goluri în 38 de meciuri. Şi la "U" Cluj, în 1994-1995, Andone a încasat mai mult de un gol pe meci, 56, mai exact, în 43 de jocuri. Situaţia a fost şi mai dramatică pentru defensivele de la FC Braşov, 27 de goluri în 18 meciuri, sau Farul, 56 de goluri în 35 de jocuri.

În precedentul mandat La Dinamo era la fel
Pentru a sparge monotonia seacă a cifrelor, trebuie spus că nici la echipele mari tehnicianul nu a reuşit să iasă de sub baremul de un gol încasat per meci. Concret, în primul mandat al lui Ando la Dinamo, câinii au încasat 94 de goluri în 87 de partide. Media este mult sub cea reuşită, de exemplu, de Steaua în ultimii trei ani, 82 de goluri primite în 102 meciuri.
Sau de CFR Cluj, revelaţia ultimelor sezoane, cu 71 de goluri în 102 meciuri. Adică responsabilitatea eficienţei apărării nu mai este doar apanajul fotbaliştilor, unii dintre ei cu nume destul de sonore în Liga I, precum Cosmin Moţi, Helder, Dragoş Grigore sau Lucian Goian.
7 goluri a încasat Dinamo pe propriul teren de la echipe nou-promovate

sursa : prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.