• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

marți, 31 august 2010

Au venit întăririle! Oscar Rubio, noua achiziţie a câinilor

Posted by alex On 12:50 No comments


Trimite si prietenilor tai aceasta stire:
Yahoo Messenger (pot fi selectati mai multi prieteni)

Considerat punctul nevralgic al apărării, postul de fundaş dreapta la Dinamo a devenit mai sigur de ieri prin sosirea lui Oscar Rubio, un spaniol de 26 de ani care a evoluat ultima oară la Elche. Alături de acesta, în "Groapă" a sosit şi un camerunez de 23 de ani, Yves Mboussy, ca soluţie pentru centrul defensivei dinamoviste.

Click pentru a vizualiza continuarea articoluluiS-a confirmat transferul despre care ProSport a scris în urmă cu o săptămână! Oscar Rubio, fundaşul dreapta de 26 de ani care a evoluat ultima oară la Elche, a făcut ieri primul antrenament sub comanda lui Ioan Andone. Adus din postura de jucător liber de contract, Rubio va câştiga în "Groapă" 120.000 de euro pe an, "Fălcosul" având recomandări foarte bune despre fotbalistul spaniol de la un fost coleg din perioada când Andone a activat la Elche.

Ca bonus, fundaş de la Catania
Rubio s-a integrat imediat în angrenajul "câinilor", vorbind îndelung cu Cătălin Munteanu, cu care şi-a împărtăşit amintirile din Segunda Division, iar pe tot parcursul şedinţei de antrenament i-a cerut mijlocaşului român explicaţii suplimentare. Pe lângă fundaşul iberic, Andone mai are la dispoziţie încă un stoper camerunez, care însă este în probe, antrenorul dinamovist urmând să decidă la finele săptămânii dacă-l păstrează. "A jucat la Catania, însă a avut ghinionul să se accidenteze. Au urmat apoi doi ani în Ungaria, unde a fost ales cel mai bun fundaş central în fiecare sezon, dar nu au mai putut să-i plătească salariul", a declarat Cristea Opria, impresarul lui Yves Mboussy. De menţionat că acum două săptămâni camerunezul a susţinut probe de joc la FC Braşov, însă după două şedinţe tehnice jucătorul a decis să părăsească echipa, stafful tehnic nefiind anunţat de această decizie! "După ce a plecat, am aflat că el nu s-a înţeles la salariu, că cerea mai mult decât puteam noi oferi", a dezvăluit o sursă din cadrul clubului stegar.
7 mii de euro de euro pe lună este suma cerută de Mboussy pentru a semna cu Dinamo
3 formaţii a schimbat Rubio (foto, în centru) până să ajungă la Dinamo: Lleida, Gimnastic Tarragona şi Elche

sursa : prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.