• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

joi, 19 august 2010

Bani de la mineri pentru câini

Posted by alex On 11:59 No commentsTrimite si prietenilor tai aceasta stire:
Yahoo Messenger (pot fi selectati mai multi prieteni)


Dinamo speră să-şi îmbunătăţească situaţia financiară prin rezolvarea "cazului Ilie Iordache". Astfel, şefii câinilor au redeschis "dosarele", iar Nicolae Badea a avut o întâlnire săptămâna trecută cu unul dintre oficialii Ligii Profesioniste de Fotbal, căruia i-a cerut ca gorjenii să nu fie programaţi şi să piardă meciurile cu 0-3, în cazul în care nu vor plăti datoria.


Click pentru a vizualiza continuarea articoluluiAsta şi pentru că, până la data de 31 iulie 2010, oltenii erau nevoiţi să achite suma de 495.000 de euro fără TVA celor din "Groapă". În total, valoarea datoriei ajungea la 613.800 de euro, bani care ar rezolva multe dintre problemele financiare ale clubului. Preşedintele CA a fost însoţit de Marian Albu, directorul economic al SC Dinamo 1948, dar şi de mai mulţi avocaţi. Alexandru Boc, vicepreşedinte al LPF, a admis că cei de la Târgu Jiu riscă neprogramarea "Există şi posibilitatea ca Pandurii să nu fie programată, dar rămâne de văzut ce se va întâmpla în acest caz", a spus ieri Boc.

Dinamo a aşteptat meciul cu Pandurii
"Câinii" nu au vrut să se adreseze ligii decât după meciul direct din etapa a treia cu Pandurii, partidă care a avut loc pe 8 august. "Aşa am făcut şi prima oară. Nu am vrut să punem presiune sau să se creadă că Dinamo îşi doreşte un succes la masa verde. Am jucat, iar apoi ne-am adresat ligii", a spus Nicolae Badea.


Nu este nimic adevărat. Din contră, noi ştim că LPF a admis cererea de repunere pe rol a cazului
Eugen Pîrvulescu, preşedinte executiv Pandurii

Pandurii este în pericol să nu fie programată. Are risc maxim în acest sens
Marian Albu, director economic Dinamo

Alexe şi Dolha, iar în iarbă
Emilian Dolha a fost titular în amicalul susţinut de Dinamo II ieri cu FC Argeş (1-1) . "Ema" a avut o evoluţie satisfăcătoare, a dat siguranţă liniei defensive şi a scos câteva mingi grele în repriza în care a evoluat, reuşind să nu primească gol. De la prima echipă au mai jucat Marius Alexe, revenit după accidentarea care l-a ţinut departe de gazon din luna mai, Rafi Stănescu, Miranda, Rus, Todorovsky şi Păun, ultimul reuşind să restabilească egalitatea, după un şut cu efect, din colţul careului de 16 metri. Tot Păun a ratat şi o lovitură de pedeapsă, la scorul de 1-0 pentru piteşteni.
sursa : prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.