• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

sâmbătă, 28 august 2010

Câinii trag de mm!

Posted by alex On 11:48 No commentsTrimite si prietenilor tai aceasta stire:
Yahoo Messenger (pot fi selectati mai multi prieteni)

Întâlnire de grad zero programată de Nicolae Badea, numărul unu de la Dinamo. Şeful de la Computerland a avut două întrevederi cu Mihai Stoica, fostul preşedinte de la Unirea Urziceni, la una dintre întâlniri participând şi antrenorul Ioan Andone.


Click pentru a vizualiza continuarea articoluluiŢinute în mare secret de către participanţi, întrunirile au avut scopul de a-l convinge pe fostul oficial al ialomiţenilor să ocupe postul de preşedinte executiv al câinilor, rămas vacant după retragerea lui Cristi Borcea. Încercările dinamoviştilor de a-l coopta pe Meme nu sunt un lucru inedit, fostul stelist refuzând în iarnă postul, când propunerea a venit din partea lui "Leonidas". Se pare că pe atunci Stoica nu era sigur de mersul schimbărilor la clubul Dinamo şi a amânat un răspuns ferm. Tocmai de aceea, şeful "câinilor" i-a promis acum managerului că va avea mână liberă să ia orice decizie importantă de la club, prezenţa lui Ioan Andone la cea de-a doua întâlnire fiind o garanţie în acest sens.

I-a refuzat de două ori
Prima întâlnire a avut loc la partida cu Rapid, când Mihai Stoica se afla în loja oaspeţilor alături de preşedintele giuleştenilor, Dinu Gheorghe. "Nu mai sta alături de rapidişti! Vino lângă noi, vino alături de Dinamo!", s-a auzit atunci dinspre tabăra "câinilor". După meci, Nicolae Badea şi Mihai Stoica au avut o discuţie legată de oferta roş-albilor, însă MM a ezitat să dea un răspuns concret, mai ales că are destule oferte, printre numele vehiculate numărându-se "U" Cluj, FC Vaslui, dar şi Poli Timişoara sau CFR Cluj. A doua întâlnire, la care de data aceasta a participat şi Ioan Andone, s-a consumat cu câteva zile în urmă, însă oferta s-a soldat cu un răspuns negativ din partea fostului oficial ialomiţean.

Vor şi jucători de la Urziceni

Oficialii lui Dinamo s-au interesat şi de modalitatea prin care pot achiziţiona jucători de la formaţia din Bărăgan, în condiţiile în care Dumitru Bucşaru este refractar la ideea de a vinde fotbaliştila rivala prietenului său, Gigi Becali. Cine a rămas încă nevândut de la fosta campioană a României? Dinamo, cu ajutorul lui Mihai Stoica, are de unde alege: Maftei, Apostol, Brandan, Frunză, Onofraş sau tânărul Rusescu.

MM, ars cu trabucul de dinamovişti

În anul 2007, în pauza meciului dintre Unirea Urziceni şi Dinamo, fostul manager al ialomiţenilor a avut un duel verbal dur cu oficialii dinamovişti, totul culminând cu gesturile uimitoare ale acestora din urmă. Florian Walter l-a ars cu trabucul pe frunte pe Stoica, iar Gigi Neţoiu i-a aplicat o scurtă corecţie în loja în care se aflau cei implicaţi.

Vă spun sigur că Mihai Stoica va ajunge preşedinte la o echipă mare
Dumitru Dragomir, preşedinte LPF

Mihai Stoica a fost prezent aseară pe stadionul Dinamo, unde a văzut meciul alături de oficialii câinilor

sursa : prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.