• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

marți, 24 august 2010

Fundaş de Oscar pentru Andone

Posted by alex On 12:14 No commentsTrimite si prietenilor tai aceasta stire:
Yahoo Messenger (pot fi selectati mai multi prieteni)


Ioan Andone încearcă să rezolve problema apărării de unul singur. "Fălcosul" intenţionează să betoneze flancul drept prin achiziţionarea unui fundaş spaniol de la echipa la care a evoluat şi el pe vremea când încă era în activitate. Este vorba de Elche CF, formaţie din Segunda Division, iar numele ţintei sale este Oscar Rubio (foto, în albastru).

Click pentru a vizualiza continuarea articoluluiÎn vârstă de 26 de ani, ibericul s-a despărţit în această pauză competiţională de Elche, iar până acum nu şi-a găsit echipă. Ando are referinţe bune despre Rubio de la fostul său coleg Alberto Capon, actualmente tehnician al echipei secunde a clubului iberic. Zilele trecute, Andone a discutat cu Nicolae Badea, iar preşedintele Consiliului de Administraţie şi-a dat acordul pentru salariul pe care l-a cerut Rubio, 120.000 de euro pe sezon, astfel că, zilele viitoare, spaniolul este posibil să ajungă la Bucureşti. Sezonul trecut, ţinta "câinilor" a evoluat ca titular în 24 de partide, iar în alte trei a intrat pe parcurs, fiind eliminat de două ori.

Fundaşul dreapta, buba echipei
Cu 10 goluri încasate în cinci etape este clar că apărarea este punctul slab al lui Dinamo. Dacă în centru antrenorul a spus că are la dispoziţie şase stoperi, iar pe stânga a fost adus Bazzi, în schimb, în partea dreaptă, Andone crede că este total descoperit. Homei nu a convins, Helder nu este pe placul lui pentru că nu face faza defensivă, iar Scarlatache este preferat tot în centru. Este un blestem mai vechi al "Fălcosului", în precedentul său mandat în "Groapă" tehnicianul fiind nevoit să improvizeze cu Galamaz pe acest post.

Ioan Andone este tentat să încerce să-l achiziţioneze şi pe fundaşul central al lui Cadiz, Alvaro Silva (26 de ani)

183 de prezenţe a avut Rubio în Segunda Division, reuşind să înscrie sapte goluri. De-a lungul carierei a evoluat la Lleida, Gimnastic şi Elche

sursa : prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.