• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

sâmbătă, 21 august 2010

Grigorie e şi câine!

Posted by alex On 11:10 No commentsTrimite si prietenilor tai aceasta stire:
Yahoo Messenger (pot fi selectati mai multi prieteni)


Dinamoviştii s-au răzbunat pe Dinu Gheorghe după ce preşedintele Rapidului şi-a dat acordul pentru schimbul Zicu - Grigorie, iar apoi s-a răzgândit. Peste doar câteva zile, câinii l-au cedat pe Zicu la Timişoara, iar în cadrul afacerii au reuşit să obţină şi drepturile federative ale lui Poli asupra lui Ştefan Grigorie.
Pe scurt, ei au luat jumătate din fotbalistul rivalei din Giuleşti. În acest moment, Dinamo şi Rapid îl deţin în coproprietate pe milocaşul aflat încă sub comanda lui Şumudică, lucru straniu, mai ales că cele două echipe luptă pentru aceleaşi obiective.


Click pentru a vizualiza continuarea articoluluiPrima problemă a apărut chiar la derby-ul de duminică, atunci când Grigorie nu a fost folosit niciun minut de către tehnicianul vişiniilor, asta în ciuda faptului că, până la meciul cu Dinamo, "Fane" fusese utilizat şi cu Vaslui, şi cu Oţelul. Şumudică nu a vrut să rişte şi a preferat să-l lase pe bancă pe elevul său, chiar dacă în repriza a doua ar fi avut nevoie de el.

"Câinii" se interesează de el
Surse din cadrul LPF au confirmat ieri că Grigorie apare în acte ca fiind deţinut în coproprietate de Dinamo şi Rapid. Mai mult, pe viitor, şefii din "Ştefan cel Mare" vor să le facă o "aroganţă" rivalilor din Giuleşti şi să trimită o scrisoare pe adresa giuleştenilor. "Vrem să ştim cum se pregăteşte jucătorul nostru. E normal să ne interesăm de el. Dacă e nevoie trimitem şi un preparator fizic să-l antreneze", s-au amuzat ieri "câinii".

Caută întăriri pentru apărare în Spania!
Ieri-seară, Dinamo a început negocierile pentru aducerea unor fundaşi centrali spanioli. Primul pe lista "câinilor" este Alvaro Silva, fotbalist legitimat la Cadiz, dar care poate pleca în orice moment în cazul unei oferte avantajoase. Apoi, roş-albii mai au de ales între doi fotbalişti de la Elche, echipă al cărei "satelit" este antrenat de Alberto Diez Capon, un fost coleg al lui Andone de la Elche, grupare unde "Fălcosul" a jucat în sezonul 1990-1991. Variantele sunt stoperii Samuel Llorca şi Adrian Ripa, ambii înalţi de 1,87 metri şi în vârstă de 25 de ani.

30 de goluri a marcat Grigorie pentru Dinamo în 101 meciuri în Liga I

8 goluri a marcat Grigorie pentru Rapid în 66 de partide în Liga I

sursa text : prosport.ro
sursa poza : dinamovisti.gsp.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.