• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

luni, 30 august 2010

Helder, expulzat pe Bega

Posted by alex On 12:40 No comments


Trimite si prietenilor tai aceasta stire:
Yahoo Messenger (pot fi selectati mai multi prieteni)

Oficialii dinamovişti efectuează deja ultimii paşi în sceneta renunţării la fundaşul dreapta adus în vară de la Rapid, Helder. Motivul este cunoscut şi a fost prezentat pe larg săptămâna trecută în ProSport.
Antrenorul Ioan Andone consideră că jucătorul în vârstă de 22 de ani nu are ce căuta la Dinamo, iar fotbalistul crede despre tehnicianul său că îl scoate intenţionat drept ţap ispăşitor, "în loc să remedieze problemele din apărare".


Click pentru a vizualiza continuarea articoluluiÎn aceste condiţii, despărţirea dintre cele două părţi este iminentă şi, mai nou, este deja stabilită în cele mai mici detalii în spatele cortinei birourilor din Ştefan cel Mare. Conform anturajului roş-albilor, pasul unu în acest demers îi va fi comunicat în cel mai scurt timp jucătorului. Concret, lui Helder i se va face o ofertă de diminuare a salariului, pe motiv că nu prinde decât sporadic echipa. Micşorarea ar fi una drastică. De la 12.000 de euro pe lună, fotbalistul va trebui să se mulţumească cu 8.000 de euro pentru aceeaşi perioadă!

Poli, colacul de salvare
Mai mult ca sigur, sud-americanul, care abia aşteaptă să se despartă de echipă şi mai ales de antrenorul Ioan Andone, va refuza cererea câinilor .
Acela va fi momentul în care Timişoara îl va oferta pe Helder, tot conform surselor ProSport, cluburile fiind deja înţelese asupra trecerii brazilianului pe Bega, unde acesta va fi coleg cu foştii coechipieri Ianis Zicu sau Hristu Chiacu. Astfel, în cel mai scurt timp se va definitiva dorinţa "câinilor" de a renunţa la fundaşul împrumutat până la finalul sezonului de la Nancy, un jucător aflat în conflict deschis cu tehnicianul său, schimbul de replici acide dintre cei doi fiind deja arhicunoscut de către fanii dinamovişti. Dinamo va obţine probabil din această afacere şi o sumă de bani, mai mică decât cei 200.000 de euro pe care urmau să-i primească la precedenta încercare de vânzare a jucătorului, în iunie, când Lokomotiv Moscova era interesată de Helder.

Helder are o ofertă de la o echipă din Liga I. Mai mult ca sigur, fotbalistul nu va mai continua la Dinamo, ci la o altă echipă din campionatul românesc
Florin Manea, agentul FIFA

Miranda nu vrea să plece!
Ceea ce părea la început o formalitate, transferul lui Miranda la Astra a devenit o problemă pentru oficialii dinamovişti, din cauză că fotbalistul încă nu vrea să semneze noul acord cu echipa ploieşteană. Adus la Dinamo contra unei sume mari, circa 1,2 milioane de euro, Osvaldo Miranda este dorit la Astra Ploieşti, unde a mai fost împrumutat şi în sezonul trecut, dar jucătorul a transmis că nu va pleca din Ştefan cel Mare până nu i se vor achita restanţele financiare.
sursa : prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.