• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

marți, 31 august 2010

Îi scot la târg!

Posted by alex On 12:47 No comments


Trimite si prietenilor tai aceasta stire:
Yahoo Messenger (pot fi selectati mai multi prieteni)

Câinii mici se vor duela cu Lazio, Sampdoria şi Fiorentina, iar şefii clubului Dinamo speră să obţină şi sume importante de bani pentru bugetul secătuit dintr-o eventuală vânzare a tinerelor talente. Deja primul pas a fost făcut: înainte de turneu, Cătălin Ţâră a fost vândut la Lazio!

Click pentru a vizualiza continuarea articoluluiDinamo merge la Tirreno Esport, un prestigios turneu Under 21 care se desfăşoară anual lângă Roma şi la care se va afla într-o companie selectă. În grupă, puştii alb-roşiilor vor întâlni nume foarte importante din Il Calcio: Lazio, Fiorentina şi Sampdoria. Iar şefii văd un dublu beneficiu din această participare: posibilitatea ca tinerele talente ale clubului să dea piept cu cele mai puternice echipe din Peninsulă şi să acumuleze astfel experienţă, plus gândul nemărturisit de a obţine sume importante de bani dacă scouterii, care "roiesc" pe la astfel de turnee, vor pune ochii pe unul dintre puştii câinilor.

Stănescu şi Neculai, "pe ţeavă"
Iar primul transfer a fost deja făcut. Deşi nu a apucat să debuteze la Dinamo, Cătălin Ţâră (16 ani) a fost acontat de Lazio şi va juca la turneul respectiv, dar împotriva alb-roşiilor! 50.000 de euro e suma pe care "câinii" o primesc pentru băiatul fostei glorii rapidiste Fane Ţâră, plus 20% dintr-un viitor transfer. Iar cei din "Ştefan cel Mare" nu vor să se oprească aici, mai ales că se vor prezenta cu toate "perlele" grupelor de juniori. Raphael Stănescu, mijlocaşul care a debutat deja în Liga I în sezonul trecut, are, la doar 17 ani, o cotă de piaţă foarte bună şi este vizat pentru plecare, iar a doua "bombă" pe care alb-roşiii vor s-o arunce pe piaţa din Serie A este Alexandru Neculai, vedeta turneului final din acest an al juniorilor născuţi în 1993.

sursa : prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.