• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

marți, 17 august 2010

"Lăsaţi-mă să plec!"

Posted by alex On 23:32 No commentsTrimite si prietenilor tai aceasta stire:
Yahoo Messenger (pot fi selectati mai multi prieteni)


Dorinţa de a prinde urgent un contract în străinătate l-a făcut pe Andrei Cristea să ceară o întrevedere cu acţionarii, ocazie cu care le-a spus răspicat acestora că doreşte să plece în străinătate, dar că preţul fixat este prea mare.

Click pentru a vizualiza continuarea articoluluiDupă ce au analizat situaţia, acţionarii lui Dinamo au decis să le ofere echipelor care îl doresc pe atacant un discount de 50% din preţul iniţial de trei milioane de euro. Ofertele venite pe adresa "câinilor" din partea italienilor de la Brescia, a nemţilor de la Eintracht Frankfurt şi a bieloruşilor de la Dinamo Minsk nu s-au concretizat din cauza sumei mari cerute de acţionarii din "Ştefan cel Mare". Nemulţumit că nu este lăsat să plece în străinătate şi că nu mai are garantat locul de titular din cauza numărului mare de atacanţi, Andrei Cristea s-a dus la şefi, şi le-a cerut să lase din preţul de trei milioane de euro.
Discuţia a avut un final fericit pentru jucător, care a primit răspuns că se poate transfera la orice echipă care va achita 1,5 milioane de euro pentru el. "Îşi doreşte mult să prindă un transfer la o echipă din Vest. Cu Brescia, discuţiile erau aproape finalizate, însă acţionarii s-au răzgândit în ultimul moment şi au cerut mai mulţi bani decât la prima discuţie", a dezvăluit un coleg de-al băcăuanului.

Joacă accidentat pentru transfer
Lovit la glezna dreaptă în returul cu Olimpia Bălţi, Andrei Cristea primeşte îngrijiri medicale înaintea fiecărui meci pentru a putea intra pe teren. Vârful de 26 de ani nu vrea să facă pauză pentru că speră să prindă în ultimele clipe un transfer în străinătate. "E normal să-şi dorească să plece, mai ales că acum concurenţa este acerbă în ofensivă, iar el şi-a făcut datoria faţă de club. Se observă prin evoluţii că se gândeşte la plecare, în ultimele meciuri nu a mai fost acelaşi jucător care să profite de ocaziile pe care le are. Ştie că e ultima lui şansă de a prinde un contract mai bun din punct de vedere financiar şi la o echipă renumită", a conchis sursa.
1,3 milioane de euro a oferit Brescia pentru serviciile lui Andrei Cristea
1 gol în campionat a reuşit Andrei Cristea în acest început de sezon, în timp ce în Europa League a înscris de două ori
sursa : prosport.ro
sursa poza : www.fcdinamo.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.