• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

joi, 26 august 2010

Niculescu nu vrea să joace cu Dinamo!

Posted by alex On 12:31 No comments
Trimite si prietenilor tai aceasta stire:
Yahoo Messenger (pot fi selectati mai multi prieteni)


Claudiu Niculescu nu ştie dacă va găsi puterea să evolueze mâine, pentru "U" Cluj, contra echipei Dinamo, la care şi-a consumat jumătate din carieră, şi i-a sugerat lui Pană că ar fi mai uşor pentru el dacă n-ar fi prezent pe teren.
Săptămână tensionată pentru Claudiu Niculescu. Atacantul n-are linişte înaintea jocului cu Dinamo. N-ar vrea să evolueze împotriva echipei de care este atât de ataşat emoţional. Şi al cărei acţionar, Cristi Borcea, este naşul său de cununie şi oficialul care l-a susţinut mereu în perioada Dinamo. Fotbalistul a "driblat" toată presa care îi cerea opinii despre formaţia lui Andone în săptămâna premergătoare jocului, de teamă ca vorbele sale să nu fie interpretate de oficialii fostei sau actualei sale echipe.

Click pentru a vizualiza continuarea articolului"O voi iubi întotdeauna pe Dinamo"
Niculescu s-a despărţit cu greu în vară de Dinamo, Walter încercând săptămâni întregi să-l convingă să se transfere la "U". "O voi iubi întotdeauna pe Dinamo", a spus la plecare fostul idol din "Ştefan cel Mare". Marian Pană a simţit şi el neliniştea lui Niculescu şi a discutat cu jucătorul pe acest subiect. A dat de înţeles că a simţit o ezitare în glasul lui Niculescu, când l-a întrebat dacă se simte în stare să joace cu Dinamo, dar încearcă să-l convingă că e mai bine să fie pe teren. "La Claudiu este o situaţie mai specială. Am discutat cu el în această săptămână, dar până la urmă tot eu voi face echipa. Eu decid dacă joacă sau nu. Echipa o vom face normal", a spus Pană.

Dacă Dinamo se teme de meciul cu noi, înseamnă că ne apreciază. "U" nu e Dinamo II şi vom arăta că suntem profesionişti
Marian Pană, manager general "U" Cluj

139 de goluri a marcat Claudiu Niculescu pentru Dinamo în toate competiţiile, interne şi externe

2 goluri a reuşit Claudiu Niculescu pentru "U" Cluj în Liga I

sursa : prosport.ro
sursa poza : dinamovisti.gsp.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.