• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

miercuri, 18 august 2010

Reduceri de personal la Dinamo! Cine pleacă?

Posted by alex On 11:47 No commentsTrimite si prietenilor tai aceasta stire:
Yahoo Messenger (pot fi selectati mai multi prieteni)Pentru că antrenorul echipei a ajuns la concluzia că va creşte eficienţa antrenamentelor dacă lucrează cu maximum 22-24 de jucători, Dinamo începe curăţenia de toamnă. Sunt vizaţi fotbaliştii care prind sporadic sau deloc prima echipă, jucători ce vor fi cedaţi sub formă de împrumut, pentru a avea un loc unde să fie remarcaţi pe viitor de eventualele formaţii interesate de serviciile lor.


Click pentru a vizualiza continuarea articoluluiOamenii din club caută de zor formaţii dispuse să lucreze cu dinamoviştii ce se află, cel puţin momentan, în linia a doua a performanţelor sportive. Iată situaţia lor:
Osvaldo Miranda
A revenit din Argentina, dar nu are nicio şansă să prindă un loc de titular, fiind concurent cu Andrei Cristea, Ionel Dănciulescu, Liviu Ganea sau Marius Niculae. I s-a găsit de către club o echipă unde să joace, însă sud-americanul a anunţat că vrea să plece doar printr-un transfer definitiv.
Dispare cel puţin un portar
Dinamo va mai transfera un portar, iar Ema Dolha va reveni şi el în scurt timp. De aceea, doi dintre actualii goalkeeperi, Curcă, Bălgrădean sau Naumovski, au şanse mari să fie cedaţi de către Dinamo. Prestaţia bună cu Rapid îl face momentan pe Naumovski favorit în a ocoli decizia oficialilor.
Ajdin Maksumic
Nu şi-a convins şefii că poate deveni titular la Dinamo. De aceea, după revenirile lui Dragoş Grigore sau Lucian Goian, şi bosniacului i se va căuta o echipă, fiind preferat tot un împrumut.
Blagoja Todorovsky
Va fi lăsat să plece fără nicio pretenţie financiară, decizia fiindu-i comunicată fundaşului săptămâna trecută. Macedoneanul ar vrea ca destinaţia să fie în ţara sa natală, sau în spaţiul ex-iugoslav, motiv pentru care mutarea încă nu se realizează.
Laurenţiu Rus
Titular constant în mandatul lui Dario Bonetti, fotbalistul nu a mai prins aşa de des echipa după plecarea italianului. Reprofilat la startul sezonului pe postul de fundaş dreapta, poziţie ce îi convine şi lui, jucătorul a fost propus în pauza competiţională la "U" Cluj, apoi a fost lăsat să îşi negociezee un contract cu Pandurii Târgu Jiu. Este totuşi singurul fotbalist asupra căruia şefii nu se pot pune de acord dacă chiar trebuie îndepărtat temporar din "Ştefan cel Mare".
Vojislav Vranjkovic
Este şi el pe lista acţionarilor pentru a fi îndepărtat, la fel cum s-a întâmplat şi sezoanele precedente. A fost propus şi el la Pandurii, club care pare dispus să îl împrumute pe închizător.
4 goluri a primit Naumovski în două partide oficiale, cu Pandurii şi Rapid
sursa : prosport.ro
sursa poza : dinamovisti.gsp.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.