• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

duminică, 22 august 2010

vasile turcu nu a reuşit să-i insufle şi fiului său dragostea sa pentru Dinamo

Posted by alex On 16:39 No comments


Trimite si prietenilor tai aceasta stire:
Yahoo Messenger (pot fi selectati mai multi prieteni)


La partida stelei de joi seară din Europa League împotriva elveţienilor de la Grasshoper Zürich, într-una din lojele stadionului Ghencea a fost prezent oarecum neaşteptat fiul lui Vasile Turcu, Adrian. Chiar dacă pare greu de crezut, juniorul fostului acţionar dinamovist nu este atât de „câine" precum şi-ar fi dorit tatăl său şi obişnuieşte destul de des să urmărească partidele rivalelor echipei din Ştefan cel Mare. Joi seară, Adi Turcu a stat într-o o lojă a arenei, alături de mai mulţi prieteni, dovedindu-se a fi un stelist convins, fără însă să avem certitudinea că e vorba de o iubire „roş-albastră" sau de un simplu spirit de patriotism.


Click pentru a vizualiza continuarea articoluluiSe pare că Adrian Turcu nu a moştenit întocmai apucăturile tatălui său, Adrian dovedindu-se a fi în antiteză cu seniorul nu numai la capitolul echipe favorite. Tânărul este descris de către apropiaţi drept un tip liniştit, la locul lui, respectuos, care încearcă să rămână cu picioarele pe pământ, chiar dacă are mulţi prieteni în anturajele simandicoase de pe Dorobanţi. Deşi conduce o maşină de top şi are pârghiile favorabile pentru a deveni un adevărat playboy de Bucureşti, fiul acţionarului dinamovist a avut o relaţie de lungă durată cu Anda Barb, nepoata fostului premier Adrian Năstase. În prezent, se pare că cei doi au luat o pauză, dar apropiaţii susţin că sunt şanse ca povestea lor de iubire să renască.

sursa text  : www.cancan.ro
sursa foto : www.sport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.