• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

luni, 27 septembrie 2010

Ando: "Fanii nu mai au motive să lipsească!"

Posted by alex On 12:34 No comments
Ioan Andone, tehnicianul câinilor, continuă să-şi enumere nemulţumirile faţă de lipsa fanilor pe stadion. După ce s-a întâlnit cu Mihnea Ionescu, "Fălcosul" urmează să se mai vadă şi cu alţi lideri ai galeriei dinamoviste în demersul de a aduce spectatori la stadion.
Până să-i convingă pe dinamovişti să vină la meciurile echipei, Andone încearcă să le explice suporterilor că nu au motive ca să fie nemulţumiţi, spunând că singurii care mai decid la echipa din Ştefan cel Mare sunt Nicolae Badea şi el.
"giovani, turcu, neţoiu nu mai sunt la echipă. Nici porcea nu mai este! Am rămas doar eu şi domnul Badea. Fotbaliştii nu se mai transferă nici dacă am vrea. Acum de ce nu mai vin suporterii la stadion?", se întreabă, retoric, antrenorul lui Dinamo. "Fălcosul" şi-a dezvăluit şi trăirile de la partida cu Ceahlăul din Cupă, când în "Groapă" s-a înregistrat una dintre cele mai scăzute prezenţe la stadion ale fanilor: "Când am văzut 500 de suporteri, m-am înfuriat. Mai bine se amâna meciul".

"Lumea întreabă de ce-l bag pe Mărgări tescu... Păi pentru că aşa simt eu, pentru că răspund de rezultate! Dacă nu îmi iese şi nu voi câştiga titlul, voi pleca", Ioan Andone, antrenor Dinamo

Rafi Stănescu: "Vreau să dau gol şi cu Steaua I!"
Autorul golului care a adus victoria pentru Dinamo II în derby-ul cu Steaua II, Raphael Stănescu, îşi doreşte convocarea la prima echipă şi speră ca Ioan Andone să conteze pe serviciile sale. "Sunt pregătit să joc la echipa mare şi vreau să demonstrez acest lucru. Eu sper să fiu convocat, dar numai domnul Andone ştie dacă sunt sau nu pregătit, însă îmi doresc enorm să ajung să arăt că am potenţial pentru a evolua în Liga I. Eu trebuie să muncesc în continuare şi să progresez cât mai mult. Normal că vreau să dau gol şi echipei mari a Stelei, nu doar «satelitului»", a declarat Rafi.

sursa text : prosport.ro
sursa foto : www.gsp.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.