• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

miercuri, 22 septembrie 2010

Andone: "Avem suporteri pe net, vorbesc de toate tîmpeniile şi ei sînt vai de mama lor, nu ştiu să scrie"

Posted by alex On 23:12 3 comments

Interviu cu : Ioan Andone un antrenor mediocru !

Ioan Andone nu s-a putut bucura de victoria echipei sale şi de calificarea în optimile Cupei din cauza prezenţei reduse a spectatorilor. Tehnicianul spune că fanii vorbesc prea mult pe internet şi nu vin la meciuri să susţină echipa.
"Am căutat să jucăm la siguranţă, am înscris destul de greu, a părut meci amical, din cauza lipsei suporterilor.
Am înţeles că a fost gol valabil al lor, dar cred că am fi cîştigat oricum. Dar nu se ştie niciodată. Bine că ne-am calificat, să ne gîndim la viitor, la următorul meci. E dureros că nu vine lumea la stadion. Noi am dat tot pe teren. Nu ştiu ce-şi doresc de la Dinamo.

Avem la suporteri pe net, vorbesc de blaturi, de toate tîmpeniile, şi ei sînt vai de mama lor, nu ştiu să scrie.

Mă deranjează acuzele de blat, cine sînt ăia care scriu pe anumite site-uri? Ăia nu sînt suporteri dinamovişti. Nu e vina noastră, a celor de acum, s-a perpetuat de-a lungul timpului chestia asta.

O echipă campioană se construieşte cu suporterii lîngă ea. Îi lăsăm pe fani să stea în faţa TV-ului, atît ştiu să facă. Nici nu m-am putut bucura azi, pentru cine să mă bucur?
Ei se cred antrenori aici, dar eu sînt mai antrenor decît toţi. E meseria mea, am suferit să o învăţ", a spus Andone la televiziunea sportro.
aceasta stire este un pamflet ,asa ca tratati-o ca atare .
sursa : www.gsp.ro

3 comentarii:

A turbat andone ??????
in loc sa se apropie d fani.... el ce face?????
sa-i fie rusine !

Nu prin jigniri si apostrofari readuci fanii la stadion ...
A dat dovada de marlanie !

domnul andone sa-si vada de antrenamentele echipei dinamo si sa lase el suporterii in pace ca nu-i treba dansului .

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.