• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

miercuri, 29 septembrie 2010

Andone, reconfirmat! Dar până când?

Posted by alex On 12:49 No comments
3-4 cu "U" Cluj, 2-2 la Braşov, 1-2 cu Vasluiul în "Groapă" şi 0-1 la Urziceni sunt rezultatele negative ale "câinilor" în ultimele meciuri din Liga I. Adică tot atâtea motive de ceartă în Ştefan cel Mare. Ando cu acţionarii, acţionarii cu jucătorii, şi tot aşa. Deocamdată, după 24 de ore extrem de agitate, la Dinamo se ştie că Andone nu va pleca şi nici nu va fi demis. Întrebarea care rămâne este: până când?

Dinamo începe să piardă meciuri pe bandă rulantă, iar situaţia de la echipă este tot mai tensionată. Prin birourile clubului se vorbeşte din ce în ce mai des despre o despărţire de Ioan Andone. Cu toate acestea, la nivel declarativ, cei doi acţionari încă îl susţin pe antrenorul echipei. Atât Nicolae Badea, cât şi Cristi Borcea, care revine azi în ţară de la Miami pentru a clarifica problema băncii tehnice, se poziţionează momentan de partea "Fălcosului". Amândoi au afirmat ieri, prin diverse canale de comunicare, că până la pauza de iarnă nu se pune problema debarcării lui Ando. Iar după finalul celor 19 etape ce se vor disputa în acest an se va trage linie.

Şi totuşi se caută înlocuitor
O demarcare ce va presupune oficializarea despărţirii de fostul elev al lui Mircea Lucescu de la Dinamo. Mai multe detalii indică acest lucru. Unul ar fi acela că, deşi oficial Andone are susţinerea totală a şefilor, între timp aceştia s-au pus deja pe căutat un înlocuitor. Interimar sau cu normă întreagă. Printre numele vehiculate se numără cel al lui Dusan Uhrin jr, plecat din pole-position în cursa pentru schimbarea lui Andone.
Conform unor ipoteze lansate dinspre birourile clubului, pe lista lărgită a acţionarilor se mai află alte două nume. În primul rând Ionuţ Badea, tehnician ce ar fi agreat de toţi factorii decizionali de la echipă, deci inclusiv de fraţii Becali. Nu în ultimul rând, italianul Claudio Gentile e şi el pe listă, preferat mai ales de Nicolae Badea, acesta părând a fi în ultima vreme adeptul tehnicienilor străini, care să nu aibă partizanate sau rivalităţi în fotbalul românesc.
"Nu îmi place să vorbesc despre lucruri posibile, momentan nu am ce să declar", Dusan Uhrin Jr, antrenor liber de contract.
Jucătorii îşi cer banii
Zilele trecute, prin vestiarul dinamovist s-ar fi vorbit şi despre intenţia lui Ando de a pleca singur. "S-a săturat şi el să tot fie întrebat de jucători toată ziua despre bani! Nu poate lucra cu fotbalişti neplătiţi la timp, e şi asta o cauză pentru care lucrurile nu merg la Dinamo", au punctat surse apropiate tehnicianului. Din câte se pare, un alt motiv pentru care Borcea se va întoarce azi în ţară este acela de a lămuri aspectul financiar cu elevii lui Ando.
"Când nu plăteşti jucătorii, este greu să le ceri maximum", Giovani Becali, fost agent FIFA.

sursa : prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.