• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

joi, 30 septembrie 2010

Cadou pentru Porumboiu: Meme & ANDO, echipa de titlu a Vasluiului?

Posted by alex On 02:15 No comments
Ioan Andone nu îşi face probleme pentru viitorul său. Chiar dacă se va despărţi de Dinamo, "Fălcosul" nu va rămâne şomer. Iar soluţia vine de unde nimeni nu se aştepta: Mihai Stoica, noul preşedinte executiv de la Vaslui şi vechi prieten al "Fălcosului".
S-a vorbit de mai multe oferte pe care Ando le-ar avea din ţările arabe sau din spaţiul ex-sovietic, însă următoarea destinaţie a fostului stoper din "Ştefan cel Mare" este mult mai aproape de casă. Dacă va pleca din "Ştefan cel Mare", Ando va merge mai mult ca sigur la FC Vaslui. Dinamovistul a primit deja o ofertă verbală din partea lui Mihai Stoica, cei doi "curtându-se" reciproc de mai multă vreme.

Ando l-a vrut şi la Rapid, şi la Dinamo
Imediat după ce a fost instalat în conducerea moldovenilor, MM i-a întors serviciul lui Andone. "Cu prima ocazie o să te aduc la Vaslui", i-a transmis fostul şef de la Urziceni prietenului său. În trecut, atât la Rapid, cât şi la Dinamo, "Fălcosul" a încercat în mai multe rânduri să lucreze cu MM. În ultimele luni, după ce Stoica a devenit liber de contract, tehnicianul "câinilor" a avut nenumărate încercări de a-l convinge să accepte oferta celor din "Groapă".
Porumboiu ar fi de acord
A făcut lobby şi chiar a avut mai multe discuţii faţă în faţă cu Badea şi MM pentru ca ultimul să vină la Dinamo. În acest moment, Vasluiul trăieşte un adevărat proces de divorţ cu Lopez Caro. Spaniolul se încăpăţânează să rămână în Moldova, chiar dacă este contestat de toată lumea. De la galerie şi patron până la o parte a vestiarului, spaniolul este forţat să plece.
În cazul în care despărţirea de iberic se va înfăptui, atunci Andone ar fi principalul vizat pentru înlocuirea fostului antrenor al lui Real Madrid, mai ales că Porumboiu nu pare să se împotrivească acestui lucru.
MM, ultrasul lui Andone
Mihai Stoica are o părere foarte bună despre Ioan Andone. Un exemplu elocvent s-a consumat sezonul trecut, atunci când "Fălcosul" se afla pe banca Rapidului, iar giuleştenii jucau împotriva Stelei. La sfârşitul meciului, scor (5-1 pentru vişinii), Stoica l-a felicitat pe tehnician. "Poate îţi e greu să crezi, dar azi am ţinut cu Rapidul. Am făcut-o pentru tine, iar la sfârşit m-am bucurat", i-a transmis actualul preşedinte de la Vaslui antrenorului.
"Dacă mi-l aduce Copos pe Mihai Stoica la Rapid, semnez prelungirea pe loc", Ioan Andone, (25.05. 2010)
"Eu l-am cerut pe MM Stoica la Dinamo încă dinainte de a semna în vară. Ştie cu ce se mănâncă fotbalul. Tot eu l-am solicitat şi la Rapid", Ioan Andone, (10. 09. 2010)
"Domnul Porumboiu şi Mihai Stoica au un proiect cu Lopez Caro, nu se pune problema să plec eu la Vaslui", Ioan Andone, antrenor Dinamo

sursa : prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.