• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

miercuri, 22 septembrie 2010

Dănciulescu: "Nu e criză la Dinamo, nu vrem să păcălim fotbalul! Dinamo e mereu favorită în Cupă"

Posted by alex On 10:18 No comments
Dinamoviştii spun că au trecut peste supărarea provocată de înfrângerea cu Vaslui. Câinii se gândesc deja la meciul de Cupă. Dănciulescu spune că Dinamo nu e în criză şi că nimeni nu vrea să păcălească fotbalul. "Borcea ne-a promis că va rezolva micile probleme financiare! Dinamo a fost mereu favorită în Cupă"

"Nu e criză la Dinamo, suntem la început de campionat, nu e nimic pierdut. Dacă băteam sau făceam măcar un egal cu Vaslui, eram acolo în faţă. Totul va reveni la normal, nu e diferenţă mare de puncte. Dinamo încearcă să facă spectacol, să jucăm fotbal, nu să păcălim acest fenomen. În ultimul timp nu am mai ajuns în fazele superioare ale Cupei României, dar Dinamo a fost întotdeauna o candidatăla câştigarea trofeului. Odată cu meciul de cupă şi cel cu Urziceni, pe care sperăm să le câştigăm, sperăm să trecem peste toate problemele. Cristi Borcea a fost la noi în vestiar şi ne-a promis că în această săptămână se vor regla micile probleme financiare", a declarat Dănciulescu.

"Nu îi cer explicaţii lui Ando! Încă nu sunt în cea mai bună formă"

"Eu nu am cerut nimănui explicaţii dacă nu joc. Chiar dacă nu o să mă folosească 30 de meciuri, îl respect pe domnul Andone şi nu voi cere explicaţii. E decizia antrenorului şi nu pot comenta. Eu sunt conştient că pot mai mult, sunt la început după o perioadă mai lungă în care nu am jucat, dar uşor-uşor voi încerca să-mi ajut echipa cât pot de mult", a mai spus Dănciulescu.

Partida Dinamo-Ceahlăul Piatra Neamţ, din cadrul 16-imilor de finală ale Cupei României, se va disputa miercuri, de la ora 20.30, in direct la ProTV

sursa : prosport.ro
sursa foto : www.gsp.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.