• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

joi, 30 septembrie 2010

"Dinamoviştii sunt învăţaţi cu performanţa! Trebuie să ne spălăm păcatele în faţa fanilor"

Posted by alex On 15:02 No comments
Dinamo are patru meciuri fără victorie în Liga 1 şi Andone are securea deasupra capului. Antrenorul spune că nu se simte ameninţat, dar că Torje şi ai lui trebuie să îşi revină pentru meciul cu Oţelul: "Am ajuns la o vârstă la care nu mă mai pot gândi la locul doi". Florin Prunea crede că meciul cu Oţelul este foarte important şi declară că e cazul ca jucătorii să se împace cu fanii: "Trebuie să ne spălăm păcatele în faţa suporterilor"

"Să nu avem suprize cu ALRO"
"Meciurile de Cupa României au un specific aparte, sistem eliminatoriu, şi este al doilea obiectiv al clubului pe care trebuie să îl realizăm. Iniţial pare un adversar facil, dar aţi văzut cum s-a întâmplat cu Vaslui. Meciul trebuie tratat cu seriozitate, să nu avem surprize", a spus Florin Prunea la Sport Total FM.

"Trebuie să ne spălăm păcatele în faţa fanilor"

"Ce s-a întâmplat la Urziceni trebuie să uităm cât mai repede, să tragem învăţăturile necesare. Urmează meciul cu Galaţiul, un meci extrem de important pe care sper să îl câştigăm şi să mergem mai departe. Trebuie să nă spălăm păcatele în faţa suporterilor, pentru că ei au venit la Urziceni în număr mare, au înţeles mesajul nostru, sunt lângă noi şi trebuie să îi răsplătim cu rezultate bune pentru a-i ţine lângă noi. Suporterii noştri sunt învăţaţi cu performanţa, sunt suporteri educaţi în spiritul lui Dinamo şi au aşteptări pe măsură. Şi mi se pare normal", a mai afirmat Prunea.

sursa : prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.