• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

luni, 27 septembrie 2010

Dolha, reactivat de Andone! Portarul apără pe burta goală

Posted by alex On 11:41 No comments
Emilian Dolha este anunţat titular la Dinamo astăzi, cu Urziceni, urmând să revină în poarta primei echipe în Liga I după o pauză de şase luni. Mutarea gândită de Ioan Andone, care vrea o linie defensivă asigurată de prestaţia celui mai în formă portar al momentului, a fost deconspirată încă de vineri seară, atunci când George Curcă a fost trimis la echipa secundă, care a câştigat ieri meciul cu Steaua II, scor 1-0.

Astfel, Dolha va reveni în primul unsprezece din campionat exact pe terenul unde a trăit coşmarul carierei sale. Sezonul trecut, Dinamo a jucat excelent cu Unirea, conducând chiar cu 4-2 la un moment dat. Atunci a intervenit faza în urma căreia dinamovistul a provocat un penalty şi s-a accidentat grav, fiind nevoit să stea în afara terenului o perioadă îndelungată. Şi soarta meciului a fost influenţată din acel moment, partida terminându-se la egalitate, iar pentru Dinamo, care reintrase încet-încet în lupta pentru titlu, urma să fie începutul sfârşitului. Acum, Dolha e din nou în formă, este cel mai bun la antrenamentele echipei, iar colegii şi prestaţiile sale l-au făcut pe Andone să-l introducă în meciul de Cupă cu Ceahlăul.

Are promisiuni că va primi banii pe două luni
Ce nu se ştie despre goalkeeper este că va încerca să închidă poarta "câinilor" pe burta goală, deoarece Dolha este neplătit de exact şase luni, însă nu a dorit să depună memoriu pentru a deveni liber de contract. A contat decisiv, spun surse din club, promisiunea făcută de şefi zilele trecute jucătorului. E vorba de o înţelegere verbală ce menţionează că fotbalistul va primi din acest moment câte două salarii până va reveni cu plata la zi, iar prima tranşă îi va fi livrată până la sfârşitul lunii în curs.
0 lei a încasat Emilian Dolha de la Dinamo în perioada în care a lipsit de pe teren
3 goluri din patru a încasat astă-primăvară Dolha în meciul Unirea - Dinamo 4-4. Ultimul gol al roş-albilor a fost luat când în poartă era Curcă
120 de mii de euro este salariul anual al lui Emilian Dolha la Dinamo
27 de partide a bifat Dolha în Liga I de la venirea la Dinamo, în sezonul 2008-2009
20 de lei biletul
Fanii lui Dinamo care vor dori să asiste la meciul de astăzi cu Unirea Urziceni vor trebui să achite 20 de lei pentru un bilet de intrare. Suporterilor bucureşteni le-au fost alocate 315 bilete la această partidă, întâlnire la care susţinătorii echipei gazdă vor beneficia de acces gratuit. Unirea Urziceni - Dinamo se dispută de la ora 20:00, pe stadionul Tineretului şi este televizat pe Antena 1.

sursa : prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.