• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

sâmbătă, 25 septembrie 2010

Fanul care nu a lipsit la ultimele 79 de derby-uri Dinamo-Steaua îi răspunde lui Ando: "Să nu ne facă stadionul saivan!"

Posted by alex On 21:23 No comments
Dinamo trăieşte în mijlocul unui război intern. Un război care, în ultima săptămână, a ajuns la lupta dintre Andone şi tribune. Tribune care au devenit pustii, dar care mai oferă poveşti incredibile ale unor fani ce au rămas lângă echipă, departe de forumurile de pe internet sau de transmisiile cu reluări de ultimă generaţie.

Una dintre ele este a lui Sergiu Ioan, un bărbat în vârstă de 47 de ani, a cărui introducere este mai bine să fie oglindită de simplitatea cifrelor. Sergiu se află la al 32-lea abonament consecutiv pe stadionul Dinamo, timp în care nu a lipsit la ultimele 79 de derby-uri Dinamo - Steaua sau invers! 62 de meciuri au fost în campionat, 15 în Cupa României şi două în Supercupă. S-a aflat printre cele câteva sute de persoane care au venit la stadion cu Ceahlăul, iar ieri a ţinut să ofere interviul, pe locul său de la tribuna 0, pe ultimul rând, la scaunul 8. L-a costat 900 de lei şi se simte jignit de ultimele declaraţii ale lui Ioan Andone. "Dacă ar fi fost capturat, sechestrat şi torturat, tot nu ar fi trebuit să spună că le dă 5.000 de bilete la derby steliştilor. Nici la supărare! Păi cum să declare asta şi cum să înţeleg eu, din moment ce nu am avut niciodată un prieten stelist?! Şi am 47 de ani! Dacă domnul Andone gândeşte aşa, atunci e grav. Pentru mine e jignitor! Cred că dânsul vrea să facă din stadionul nostru saivan (n.r. - adăpost pentru oi), altfel nu îmi explic".

Cauzele stadionului gol
Sergiu îşi spune părerea şi atunci când este întrebat de ce nu vin dinamoviştii la stadion şi de ce s-a ajuns în situaţia de faţă. "Dinamoviştii au devenit comozi pentru că echipa nu face niciun fel de performanţă în cupele europene. Să iubeşti echipa asta şi să vrei să priveşti un meci al lui Dinamo în Europa este sinonim cu scurtarea vieţii. Apoi, preţul uriaş al biletelor şi al abonamentelor faţă de celelalte echipe din Bucureşti şi lipsa de respect a şefilor faţă de abonaţi şi fani. Suporterul dinamovist e acasă şi suferă, iar în ultimul timp a învăţat snooker şi hochei. Ca ultimă cauză, la capitolul «şi altele», este stadionul ".

"Vin aici până mor"
Chiar şi aşa, Sergiu spune că nu ar renunţa să mai vină la stadion pentru nimic în lume. "Îmi aduc aminte atunci când a murit tatăl meu. L-am înmormântat, iar peste opt zile jucam cu Steaua. Nu am rezistat şi m-am dus la meci. O să vin orice-ar fi. Poate doar să ajung netransportabil sau să mor, în rest o să vin. Am şi o vorbă: «Dacă Dinamo va mai avea doar un suporter, atunci ăla voi fi eu»".

Era să fie reţinut la Revoluţie
Sergiu povesteşte o întâmplare de la Revoluţie. Atunci, în timp ce se întorcea acasă, a fost oprit şi legitimat de mai multe persoane înarmate. "Le-am dat buletinul şi au văzut abonamentul de la Dinamo. Mi-au spus că sunt terorist. Am explicat că e abonament la stadion, iar ei au replicat: «Păi, nu îţi e ruşine? Răducioiu a fost prins când trăgea dintr-o clădire!». Când le-am spus că Răducioiu e în Cipru, în cantonament, s-au liniştit".

Racolaţi de Securitate!
O altă întâmplare a lui Sergiu este legată de emoţiile prin care trecea de fiecare dată când mergea să îşi facă abonament. "Într-un an m-a luat cineva şi m-a rugat să-i spun cine sunt ăia din galerie care îl mai înjură pe Valentin. Să le transmit numele lor şi ei o să mă protejeze. Am spus că nu îi cunosc şi oricum o să plec", a povestit fanul.

sursa : prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.