• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

miercuri, 22 septembrie 2010

Gabi Tamaş: "Lăsaţi-l în pace pe Moţi!"

Posted by alex On 09:56 No comments

Gabi Tamaş (26 de ani) joacă în cel mai spectaculos campionat din lume, Premier League, dar rămâne conectat şi la evenimentele din Liga I.
Ştie ce se petrece la Dinamo, însă vorbeşte puţin despre aceste subiect, de teamă că i s-ar putea interpreta declaraţiile. Fundaşul lui West Brom wich sare totuşi în apărarea celui mai criticat dinamovist din ultima vreme şi are un mesaj clar pentru cei care-l acuză că nu-şi dă viaţa pe teren: "Cosmin Moţi trebuie lăsat în pace!".

Gabi, s-au agitat din nou apele la Dinamo, echipa ta de suflet. Goluri multe luate, înfrângeri, acuze de blat. Ce crezi că se întâmplă?
În situaţia de la Dinamo nu vreau să mă bag, dar le transmit doar atât: să-l lase pe Moţi în pace! Dacă e lăsat în pace, joacă superbine.

Nu doar Moţi este acuzat, mai sunt şi alţii...
Da, dar atât am avut de zis. Altceva?

Se spune că West Bromwich ar fi interesată de Tănase şi de Stancu, de la Steaua.
După meciul Stelei de la Liverpool, unul dintre scouterii clubului nostru m-a întrebat dacă-l cunosc pe Tănase, pentru că a jucat bine. Eu i-am răspuns că-l ştiu, dar că nu doar el a jucat bine, ci şi Bogdan Stancu.

Să înţeleg că există totuşi un interes din partea clubului tău?
Nu, frate! Ăştia te monitorizează doi ani până să te ia, au o cameră plină de DVD-uri cu jucătorii care-i interesează. Exact aşa a fost şi cu mine, m-au analizat pe toate feţele până să facă oferta.

Te mai resimţi după faultul lui Bowyer?
Uite ce e, dacă făceam eu faultul ăla, luam "roşu". Aşa, lui i-a dat doar "galben". M-a prins cu talpa între apărătoare şi gleznă, însă nu e ceva grav.

Înseamnă că o să te vedem pe teren cu Arsenal.
Nu. Meciul ăsta o să-l ratez. Am o problemă la gambă, am făcut un RMN şi o să fiu indisponibil pentru partida cu Arsenal. Sunt un pic supărat, îţi dai seama, dar am vorbit şi cu doctorul, care mi-a spus: "Decât să joci pe «Emirates» şi să ratezi tot sezonul, mai bine stai acum şi joci restul campionatului".

"Joc 13 meciuri pe lună!"
Cum reuşeşti să faci faţă ritmului din Premier League?
E infernal, sunt meciuri peste meciuri. Să-ţi zic ceva: în octombrie, după jocul naţionalei, o să avem 13 partide într-o lună. Pentru noi, antrenamentul e meciul. Din cauză că se joacă atât de des, cei de aici se concentrează mai mult pe refacere, ca la următoarea partidă să fim 100% apţi.

Crezi că poate cineva s-o împiedice pe Chelsea?
După ce am jucat cu Chelsea, mă uitam pe site-urile de sport de la noi şi numai despre asta se vorbea, că ne-au dat şase goluri! Chiar dacă noi mai jucasem între timp cu Sunderland şi bătusem, chiar dacă am făcut un meci bun cu Liverpool... Şi uite că, după aceea, Chelsea i-a mai dat şase lui Wigan, trei lui West Ham, patru nu ştiu cui...

"Obiectivul nostru este salvarea de la retrogradare. În Premier League, toate echipele sunt solide. Din punctul meu de vedere, aici se joacă cel mai complet fotbal din lume", Gabriel Tamaş, fundaş WBA
Autor: Costin NEGRARU
82 de partide a disputat Gabriel Tamaş în Liga I, înscriind şase goluri
49 de selecţii are Gabi Tamaş la naţionala României, pentru care a reuşit să marcheze de trei ori
"Să batem la Paris!"
Gabriel Tamaş a vorbit şi despre echipa naţională, un alt subiect sensibil în această perioadă. Fundaşul e de părere că meciul de la Paris, de pe 9 octombrie, este foarte important pentru trupa antrenată de Răzvan Lucescu şi că o victorie ne-ar ajuta extrem de mult. "Trebuie să mergem în Franţa să câştigăm. Aşa trebuie să gândim acest meci. Păi, cum să ne mai calificăm la Euro dacă nu ne propunem să batem la Paris!?", a fost concluzia stoperului de la West Bromwich.

sursa : prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.