• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

duminică, 26 septembrie 2010

Mărgăritescu: „Toţi «expiraţii» care au plecat joacă foarte bine”

Posted by alex On 23:09 No comments
Mijlocaşul lui Dinamo, Andrei Mărgăritescu, şi-a analizat prestaţia din acest sezon. „Cred că am evoluat în nota echipei. Dacă aş simţi că nu mai pot, aş ieşi. Ei zic că joc pentru că sînt copilul lui Andone şi chiar mă gîndeam să-i zic lui nea Ando să nu-şi mai pună suporterii în cap şi să mă lase să plec în altă parte.

Toţi "expiraţii" care au plecat joacă foarte bine. Pe Claudiu l-au înjurat, acum îl aplaudă, pe Petre la fel, să nu vă mai zic cu Adrian Cristea ce s-a întîmplat mai demult! Cînd jucam în Rusia, am venit în ţară la un derby Dinamo - Steaua. Frumos în tribune, totul în regulă. Conducea Steaua cu 1-0 şi fanii îl înjurau pe Adrian Cristea de familie, de morţi, urît rău de tot! Prin minutul 80 a egalat "Prinţul" şi toţi ziceau că e cel mai bun, cel mai tare, îl iubeau enorm.

Azi eşti bun, mîine eşti cel mai prost, aşa e la noi!”, a declarat Mărgăritescu într-un interviu pentru GSP.

Mărgăritescu îi roagă pe suporteri să nu mai jignească jucătorii şi să fie alături de echipă pentru a nu repeta în Ştefan cel Mare tensiunile interminabile din curtea rivalei. Jucătorii vor să facă pace cu galeria


- Andrei, suporterii te contestă şi spun că nu ar trebui să mai joci la Dinamo. Cum comentezi?
- Trebuie să înţeleagă că eu, Dănciulescu, Marius Niculae, Moţi, Cătălin Munteanu şi alţii nu trăim din amintiri, sîntem dinamovişti adevăraţi, am cîştigat cîteva trofee aici şi vrem un minim de respect. Pot să ne fluiere, să ne critice, dar să ne facă expiraţi sau blatişti deja e prea mult! Tot timpul am fost deschişi cu galeria, iar fanii trebuie să ştie că avem şi noi probleme şi unele lucruri de spus. Altfel ne-am înţelege dacă am discuta faţă în faţă, ar fi pentru binele lui Dinamo.

- Cum te afectează criticile venite dinspre tribună?
- Un singur meci s-a pierdut cu mine în teren, cel cu Vasluiul, cînd am jucat doar o repriză! În rest, n-am intrat nici cu Hajduk, nici cu Universitatea Cluj. Cei de pe internet pot spune orice, poate unii nici nu sînt fanii noştri, dar Mihnea Ionescu, un lider al galeriei şi un dinamovist adevărat, a spus că sînt expirat. În trecut ne bucuram împreună cînd am bătut Steaua în Ghencea, ne ştim bine şi ar fi normal să-mi zică în faţă asta. Şi să vă mai spun ceva!


"Iau în calcul şi să plec!"


- Ce anume?
- Cu ce sîntem noi diferiţi faţă de Steaua dacă ne comportăm aşa? E o luptă între suporteri, jucători, banca tehnică şi conducere, la fel ca în Ghencea. În loc să fim uniţi, singuri ne facem rău. La noi sînt patru tipuri de suporteri: cei de pe internet, cei de la peluză, cei de la tribuna întîi şi apoi cei de la tribuna a doua. Fiecare are altă părere, nu vorbesc aceeaşi limbă.

- Dar tu simţi că n-ai avut o prestaţie prea bună în acest sezon?
- Cred că am evoluat în nota echipei. Dacă aş simţi că nu mai pot, aş ieşi. Ei zic că joc pentru că sînt copilul lui Andone şi chiar mă gîndeam să-i zic lui nea Ando să nu-şi mai pună suporterii în cap şi să mă lase să plec în altă parte. Toţi "expiraţii" care au plecat joacă foarte bine. Pe Claudiu l-au înjurat, acum îl aplaudă, pe Petre la fel, să nu vă mai zic cu Adrian Cristea ce s-a întîmplat mai demult!

- Povesteşte-ne.
- Cînd jucam în Rusia, am venit în ţară la un derby Dinamo - Steaua. Frumos în tribune, totul în regulă. Conducea Steaua cu 1-0 şi fanii îl înjurau pe Adrian Cristea de familie, de morţi, urît rău de tot! Prin minutul 80 a egalat "Prinţul" şi toţi ziceau că e cel mai bun, cel mai tare, îl iubeau enorm. Azi eşti bun, mîine eşti cel mai prost, aşa e la noi!


"Nu aştept să fiu ridicat în slăvi sau să spună lumea că sînt bun, dar măcar să fiu apreciat că sînt dinamovist. Eu joc cu sufletul pentru echipa asta şi mă doare cînd văd că ne certăm între noi"
Andrei Mărgăritescu, mijlocaş Dinamo

"Înainte de meciul cu Universitatea Cluj, fanii ziceau că sigur batem că e meci în familie. La final au zis că am făcut blat, deci orice s-ar întîmpla noi sîntem bănuiţi de lucruri necurate!"
Andrei Mărgăritescu, mijlocaş Dinamo


5,57 e media notelor primite de Măgăritescu în gsp. El a jucat 7 meciuri în campionat


"Sprijiniţi jucătorii!"
Ioan Andone insistă ca suporterii să fie alături de echipă: "Fiecare antrenor are preferaţii lui, aşa este Mărgăritescu pentru mine. Un jucător cu care am mers la multe bătălii şi căruia îi vor acorda în continuare încredere. Fanii să aibă încredere în el şi în Moţi! Au dovedit de atîtea ori că sînt dinamovişti adevăraţi. Hai să fim uniţi, să ne sprijinim jucătorii!".


Andrei Mărgăritescu crede că ar fi cel mai urît tehnician din Liga I.

- Andrei, din renegat şi pus pe lista de transferuri, ai ajuns în situaţia ca Dinamo să nu te lase să pleci. Ce s-a întîmplat între timp?
- Şi pentru mine a fost o surpriză, nu credeam că voi mai continua după "episodul Cluj". Dar, aşa cum au spus domnii Borcea şi Badea, probabil că am mai multe bile albe decît negre, de asta am şi fost păstrat.

- Mai are Andrei Mărgăritescu ceva de demonstrat?
- Cred că şi prin evoluţiile mele din finalul sezonului am arătat că nu-mi lipseşte devotamentul, că joc cu sufletul pentru Dinamo şi că nu am nimic contra clubului.

"Dacă eram în locul lui Ţălnar, nu pleca nimeni!"
- Dacă te-ai pune în locul lui Ţălnar şi ar fi plecat jucătorii din cantonament, cum ai fi procedat?
- Nu plecau niciodată dacă eram eu antrenor! Făceam tot posibilul să nu plece. Dacă se întîmplă aşa ceva, înseamnă că e o problemă cu mine ca antrenor, iar asta ar trebui să-mi dea de gîndit.

- Dar te-ai vedea peste cîţiva ani pe banca tehnică?
- Mi-ar plăcea mult. Ca jucător mă consum mult, îţi dai seama cum aş suferi pe bancă? E clar că n-aş avea linişte în familie. E responsabilitate mare, plus intensitatea crescută. Ştii cum aş fi? Exact cum spunea Dan Petrescu. Adică nu m-ar suporta nimeni, aş ajunge să nu vorbească nimeni cu mine.

- De ce spui asta?
- Păi, sînt pricinos, nu suport să pierd. Am plîns de multe ori cînd am pierdut. (rîde) Gîndeşte-te că la unele miuţe, la antrenamente, ne certăm mai rău ca la meciuri.

- Cum a fost experienţa din Rusia, la Terek?
- Plecasem pentru prima dată, eram printre străini şi credeam că un salariu mai bun va rezolva celelalte probleme. După o săptămînă în Rusia îmi venea să renunţ la toţi banii din lume şi să vin acasă. Îmi spusese şi Cătălin Munteanu că o să fie greu, că el o păţise. Cînd a plecat în Spania, stătea în cameră de unul singur şi plîngea!

Cocktail exploziv: vin roşu şi Cola
- Dacă l-ai avea adversar direct pe Cristiano Ronaldo, ce strategie ai aborda pentru a-l opri?
- Păi, l-am avut în marcaj cînd am jucat noi cu Manchester United. La cornere îl luam în braţe, iar în rest mă lipeam de el. N-aveam altă soluţie. Mergeam pe deviza: «Trece mingea, nu omul!».

- Ce băuturi preferate ai?
- Îmi place Cola, deşi nu e bună pentru sportivi. Iar ca băutură alcoolică vinul. (rîde) Cel roşu, dar înainte îl beam cu Cola. Asta pînă să vină Cătălin Munteanu din Spania. El ne-a spus că nu se bea aşa, ci sec. Aşa că l-am ascultat.

- Şi ce fel de mîncare?
- Sînt gurmand de fel şi prefer pizza, pastele, mîncarea italiană în general.


"Eu sînt pe dinafară cu Facebook, telefoane de ultimă generaţie şi alte chestii. Folosesc doar ce îmi e util"
Andrei Mărgăritescu, mijlocaş Dinamo

10.000 de euro pe lună e salariul lui Mărgăritescu la Dinamo. În Rusia, el cîştiga de 3 ori mai multsursa : www.gsp.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.