• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

sâmbătă, 25 septembrie 2010

Mircea Rednic: "Sînt pe primul loc în Azerbaidjan şi mă simt minunat aici"

Posted by alex On 23:47 No comments
Mircea Rednic tocmai ce-a ajuns lider în prima divizie din Azerbaidjan, după ce echipa sa, Khazar Lankaran, a întrecut cu 1-0 pe Nefchi Baku, ce ocupa prima poziţie. Formaţia "Puriului" e pe locul 1 după 7 etape graţie reuşitei atacantului Diego Ruiz, din minutul 87, fost jucător la CFR Cluj. La cîteva minute după meci, Rednic a oferit un interviu pentru gsp.ro.
- Domnule Rednic, cum v-aţi adaptat în Azerbaidjan?

- Trăiesc fiecare meci la intensitate maximă şi sînt concentrat foarte mult pe fotbal. N-am venit aici pentru turism, dar pot să vă spun că oraşul e drăguţ, iar viaţa de aici este civilizată. Şi nivelul fotbalistic este mai ridicat decît mă aşteptam. Nu mai vorbesc de baze de pregătire, cel puţin a noastră e de 5 stele.

- Cum a fost la derby?

- E un fel de Dinamo - Steaua de la noi. Meci pe muchie de cuţit, iar în tribune am avut 20.000 de oameni. Joc cu stadionul plin, spre deosebire de amicul Andone, care văd că tot cheamă fanii în tribune. Publicul ne-a împins de la spate, este foarte cald. Am avut şi inspiraţie, în sensul că l-am introdus pe Ruiz în minutul 82 şi peste nici 5 minute a înscris. Acum sînt aici, mă simt minunat.

- Nu e prea puţin pentru dumneavoastră? Mă refer la campionatul azer.

- Nu, deloc. Este o etapă în cariera mea, este o experienţă utilă. Aveam nevoie să mă îndepărtez puţin de România. Cine ştie?! Poate o să mă întorc cînd toată lumea se va aştepta mai puţin.

- V-aţi făcut o adevărată colonie din Liga 1 la Lankaran.

- Da. Pe lîngă Ruiz, mai este Parks, care e golgeterul echipei, apoi cîţiva români precum Arbănaş, Doman, Iordache. Şi vreau să mai aduc. Răspund bine la antrenamente, la meciuri, lumea e mulţumită de ei aici.

- De Dinamo ce părere aveţi?

- Le urez "cîinilor" tot binele din lume şi sănătate cît încape. Ar trebui să se pună la discuţii, să găsească o cale de comunicare, întrucît am văzut că sînt divergenţe între antrenor, fani, conducere, iar acest lucru nu are cum să ajute pe Dinamo. Iar daţi satisfacţie şi îi faceţi mai puternici pe rivali şi nu se merită! Toată lumea ar trebui să fie mai ponderată în declaraţii în Ştefan cel Mare şi atunci va fi mai linişte şi mai bine.sursa : www.gsp.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.