• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

joi, 30 septembrie 2010

"Muschetari în apărare!"

Posted by alex On 11:30 No comments

Cătălin Munteanu spune că soluţia pentru ca Dinamo să nu mai ia goluri e ca roş-albii să se apere în haită.
- Cătălin, aţi început bine sezonul, dar în ultimele 4 partide aţi luat doar un punct! Ce se întîmplă?
- Aşa e, am început tare, dar a urmat accidentul de la Split. Ne reveniserăm apoi, însă au venit meciurile astea în care n-am mai cîştigat. Adevărul e că avem şi mult ghinion, controlăm clar meciurile, ne creăm ocazii, iar la prima şansă a adversarului luăm gol!

- Nici atacul n-a mai mers la Urziceni, e criză şi în ofensivă?
- E greu să dai cîte două-trei goluri în fiecare partidă, mai ales că mulţi se apără pe două-trei rînduri şi ne e mult mai dificil. Important e să facem bine faza defensivă, că la ce atac avem e greu să nu marcăm!


"E greu să joci cînd eşti numit mercenar şi vînzător!"
- Apropo de apărare, cînd o să puneţi la punct şi acest capitol?
- Cînd vorbim de faza defensivă, nu includem doar de linia de fundaşi, ci întreaga echipă. Luăm prea uşor goluri, iar soluţia este să facem toţi faza de apărare. (rîde) Toţi pentru unul şi unul pentru toţi, cum erau muschetarii, nu? Principalul atu al unei formaţii care trage la titlu e unitatea vestiarului.

- Şi la Dinamo cum e?
- În general, avem vestiar unit, problemele sînt în timpul meciurilor, cînd ar trebui să fim mai compacţi şi să ne ajutăm mai mult pe gazon.

- Vă afectează şi problemele cu suporterii?
- Nu e plăcut să fii înjurat sau să fii numit mercenar sau vînzător. Pe teren trebuie să ne astupăm urechile şi să fim concentraţi la joc.

- Sînteţi conştienţi că un eventual eşec cu Oţelul l-ar putea costa postul pe Andone?
- Nici nu ne gîndim la aşa ceva. Trebuie să avem mentalitate de învingători şi să facem orice pentru a luat trei puncte contra Galaţiului.


2 goluri şi două pase decisive a dat Cătălin Munteanu pentru Dinamo în cele 13 partide disputate în acest sezon


"Fanii să vină la stadion pentru că una e cînd sînt 10.000 - 15.000 şi pun presiune pe adversar, şi alta e cînd sînt doar 1.000 în tribune"
Cătălin Munteanu, mijlocaş Dinamo

Se întoarce Borcea
Cristi Borcea şi-a programat revenirea la Bucureşti după cîteva zile petrecute în străinătate, cu afaceri. Acţionarul vrea să fie prezent la meciul cu Oţelul, de vineri, considerat foarte important pentru viitorul imediat al echipei, mai ales că gălăţenii, lideri în Liga 1 Bergenbier, au 5 puncte avans în faţa "cîinilor". Borcea trebuie să discute şi cu Andone, şi cu jucătorii, care n-au mai învins de o lună în campionat.

Niculae pentru export
Marius Niculae, 29 de ani, urmează să fie cedat la iarnă, şefii considerînd că atacantul ar avea nevoie de o altă motivaţie, mai ales că la Dinamo vor fi preferaţi fotbaliştii mai tineri. Diverşi impresari au început deja să-l propună la cluburi din străinătate.

Mizează pe roşu
Conform afirmaţiilor suporterilor dinamovişti de pe forum-urile dedicate lor, dar şi ale liderilor de galerie, vor fi cel puţin 7.000 de oameni vineri seară în tribune la meciul cu Galaţiul. Suporterii chiar anunţă că ar putea veni îmbrăcaţi în roşu ca să susţină echipa! De astăzi, de la prînz, vor fi puse în vînzare biletele pentru partida cu Oţelul, preţul tichetelor fiind între 10 şi 100 de lei.

- Dinamo va face un parteneriat cu Karlsruhe pe termen nelimitat în privinţa centrelor de juniori. În fiecare vară, va fi un schimb de experienţă între cele două grupări.
- Adrian Cristea şi Dragoş Grigore sînt surprizele lui Andone pentru meciul cu Oţelul. Amîndoi revin după accidentări şi s-au pregătit şi ieri fără probleme.
- Valeriu Bordeanu, 33 de ani, titular de cînd a sosit în Ştefan cel Mare, riscă să piardă primul "11" în viitor dacă va mai avea evoluţii precum cea de la Urziceni. Momentan, îl ajută experienţa în faţa lui Bazzi şi Diabate.


Antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat că jucătorii săi vor trebui să se autodepăşească în partida cu Dinamo pentru a scoate un rezultat bun.

"Sunt convins că, din punct de vedere al atitudinii, Oţelul va arăta vineri la fel ca în meciul cu Steaua. Întâlnim, de asemenea, o pretendentă la titlu, va fi foarte greu. Îmi doresc să am echipa concentrată, modestă şi cu picioarele pe pământ. Vom juca împotriva celui mai bun atac din ţară şi va trebui să ne autodepăşim pentru a putea scoate un rezultat pozitiv", a declarat Dorinel Munteanu

Munteanu a menţionat că a pregătit câteva surprize în echipă pentru meciul cu Dinamo. "Am câteva surprize cu final fericit. Sper ca una dintre ele să-mi reuşească la meciul de vineri. Nu am de ce să am emoţii la revenirea în Ştefan Cel Mare, mai ales că nu am fost primit bine de suporteri de câte ori am revenit ca antrenor al echipelor adverse", a mai spus Munteanu.


sursa :www.gsp.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.