• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

marți, 28 septembrie 2010

Pace pe jumătate între dinamovişti şi suporteri

Posted by alex On 11:15 No comments
Majoritatea fanilor cîinilor veniţi la Urziceni au încurajat echipa, dar au existat şi unii care au continuat războiul cu clubul
Suporterii dinamovişti au venit în două tabere la Urziceni. După o pauză de cîteva săptămîni, s-au auzit din nou cîntecele de încurajare la adresa echipei, strigate de grupul de aproximativ 200 de oameni de la peluza de lîngă tabelă. Semn că există ultraşi care au de gînd să facă pace după mesajele receptate de la Andone, jucători şi conducerea roş-albilor.

În schimb, grupul celălalt, de 50 de fani, de la peluza opusă, a rămas ferm pe poziţii. Aceştia au arborat bannerul "Ne-aţi vîndut", scos pe piaţă după eşecul de la Split (0-3), şi au preferat doar să scandeze numele lui Cătălin Hîldan, ca gest de frondă faţă de relaţia cu membrii clubului. Plus, clasicile apostrofări la adresa lui Ioan Becali. Şi Moţi a intrat în colimatorul ultraşilor, care au scandat împotriva lui.


"Prinţu'" s-a rupt de Bianca!
Cu toate că planurile celor doi păreau destul de serioase, Bianca Drăguşanu (foto) susţine că i-a spus adio lui Adrian Cristea. Bianca şi-a schimbat status-ul pe adresa personală de facebook, scriind că e singură în acest moment şi notînd: "Nu mai cred în dragoste!". Mijlocaşul dinamovist are notat pe facebook că este logodit, dar asta doar ca amuzament, de mai multe luni. În schimb, a postat: "Ca să faci pe cineva fericit, începe întîi cu tine!".

Maftei merge azi la Vaslui
Vasile Maftei e în tratative avansate cu FC Vaslui, iar azi ar putea fi legitimat de galben-verzi. Rapidiştii i-au transmis lui Dumitru Bucşaru că nu-şi permit să îmbunătăţească oferta iniţială de 250.000 de euro. Patronul ialomiţenilor vrea 400.000 de euro de la Porumboiu. Fotbalistul a fost înjurat aseară de galeria dinamovistă, cerîndu-i să nu vină niciodată în "Groapă".


Inbox

- La gazde, a fost titularizat aseară Petre Goge, internaţional Under 19. "Să nu ai teamă, o să te căleşti contra celor mai buni!", i s-a transmis puştiului.
- Bordeanu, transferat de la Urziceni în urmă cu trei săptămîni, şi Muşat, împrumutat de cîini la Unirea, au fost titulari.
- Mehmedovici s-a întors la echipă şi a fost titularizat. Fundaşul îşi reziliase înţelegerea cu Unirea, era liber de contract acum două săptămîni, dar de miercuri a redevenit jucătorul ialomiţenilor.

sursa : www.gsp.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.