• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

miercuri, 1 septembrie 2010

Pandurii Târgu Jiu cere clubului Dinamo să restituie 500.000 €!

Posted by alex On 00:28 No comments

Trimite si prietenilor tai aceasta stire:
Yahoo Messenger (pot fi selectati mai multi prieteni)


Secretarul general al CS Pandurii, Daniel Băloi, a declarat că a depus o cerere la Comisia de Soluţionarea Litigiilor, prin care solicită FC Dinamo restituirea sumei de 500.000 de euro plus TVA din drepturile TV, bani viraţi de LPF bucureştenilor în urma deciziilor comisiilor în cazul Ilie Iordache.

Click pentru a vizualiza continuarea articolului"Considerăm că odată cu pronunţarea unei decizii irevocabile de către Curtea de Apel Craiova în litigiul de muncă dintre clubul Pandurii şi jucătorul Ilie Iordache s-a demonstrat faptul că Pandurii Târgu Jiu a avut dreptate în acest caz. Curtea de Apel Craiova a desfiinţat hotărârea Curţii de Arbitraj pentru Fotbal şi a menţinut hotărârea Camerei Naţionale pentru Soluţionarea Litigiilor care dădea dreptate clubului Pandurii Lignitul Târgu Jiu. În orice ţară civilizată o hotărâre judecătorească irevocabilă, pronunţată de instanţele civile, nu poate fi trecută cu vederea de instanţa sportivă. Am demonstrat cu acte că Pandurii Târgu Jiu a fost un club de bună credinţă, care a susţinut întotdeauna că dreptatea e de partea sa, iar jucătorul nu poate fi declarat liber de contract. Aşteptăm o reacţie normală a comisiilor LPF care să pună în practică hotărârea Curţii de Apel Craiova. În mod normal numai dacă eşti de rea credinţă nu vezi că Pandurii Târgu Jiu are dreptate sută la sută în acest caz ", a spus, marţi, Băloi.
Într-un comunicat al grupării Pandurii, postat, marţi, pe site-ul oficial, se precizează că cele două cluburi au primit termen de o săptămână din partea CSL pentru a prezenta concluziile scrise în acest dosar.
"La sediul LPF s-a desfăşurat astăzi şedinţa Comisiei pentru Soluţionarea Litigiilor în care a fost analizată cererea de revizuire formulată de clubul Pandurii Lignitul Târgu Jiu împotriva unor decizii ale CSL şi Comisiei de Recurs privind plata unor sume de bani către clubul Dinamo Bucureşti, urmare a unui litigiu în care era implicat jucătorul Ilie Iordache. Clubul Pandurii Lignitul Târgu Jiu a depus la dosar acte doveditoare care demonstrează că dreptatea este de partea clubului, printre acestea numărându-se şi decizia irevocabilă a Curţii de Apel Craiova prin care clubul Pandurii Lignitul Târgu Jiu a câştigat litigiul cu jucătorul Ilie Iordache. Comisia a acordat un termen de o săptămână celor două cluburi pentru a prezenta concluziile scrise în acest dosar urmând ca marţea viitoare să se ia o decizie definitivă în acest caz", se arată în comunicatul citat.
În contractul de transfer al lui Ilie Iordache de la Dinamo la Pandurii exista însă o clauză conform căreia clubul gorjean se obliga să plătească către "alb-roşii" suma de un milion de euro dacă jucătorul pleca liber de contract de la Târgu Jiu.
Iordache a fost declarat liber de contract de către Curtea de Arbitraj pentru Fotbal, însă preşedintele Pandurilor, Marin Condescu, s-a adresat Tribunalului Gorj, obţinând o decizie de suspendare a punerii în aplicare a hotărârii luate pe linie sportivă. Ulterior, această decizie a Tribunalului Gorj a fost casată de Curtea de Apel Craiova şi retrimisă spre judecare.
Iordache a pierdut procesul cu clubul gorjean în instanţă, Curtea de Apel Craiova dând o hotărâre definitivă care demonstrează că jucătorul a dat declaraţii false pentru a deveni fotbalist liber de contract.
Ilie Iordache a revenit în această vară la Târgu Jiu după ce se transferase, liber de contract, la AEK Atena.
sursa : www.mediafax.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.