• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

joi, 2 septembrie 2010

"Piticul" s-a făcut mare! Torje, din spatele blocului la naţională

Posted by alex On 08:58 No comments


Trimite si prietenilor tai aceasta stire:
Yahoo Messenger (pot fi selectati mai multi prieteni)

Gabi Torje a schimbat foarte repede etichetele în fotbalul românesc. La început a primit timbrul comun de "promisiune". Apoi, inevitabil i s-a lipit ştampila de "noul Hagi", mai ales că în fotbalul mare a fost promovat chiar de "Rege". A mers în Bucureşti, la Dinamo, dar aici, departe de familie şi înfiat de anturaj, Gabi a ajuns carne de tun pentru tiparul crud al tabloidelor. În tot acest timp, familia a avut cel mai important rol în viaţa copilului, adolescentului, bărbatului de 167 cm. Trei oameni care au crezut mereu în el, atunci când tribuna uitase etichetele ataşate timpuriu.


Click pentru a vizualiza continuarea articoluluiPe străzi cu mingea în braţe
Povestea lui Gabi pleacă din Timişoara, dintr-o familie modestă, care a rămas la fel până astăzi, o poveste de viaţă cu multe episoade dure, unele chiar dramatice, dar şi cu momente de neuitat, pe care părinţii şi sora "Piticului" le trăiesc acum la fiecare meci al fiului sau fratelui lor. Copilăria puştiului vânos începe în spatele blocurilor din Timişoara, blocuri pe care familia, în lipsa unei locuinţe, le schimba destul de des. Nu o dată, părinţii Vasile şi Silvia au fost nevoiţi să îşi ia copiii şi să se mute. Dintr-o parte în alta, asta pentru că Primăria a aprobat mult prea târziu cererea pentru o casă.

Senior fără buletin
În tot acest timp, Gabi era concentrat pe minge. La clubul Sârbianca Giuchici, acolo unde a jucat de la 8 până la 14 ani. La vârsta buletinului, "Găbiţă", aşa cum îl strigau toţi, era trimis să evolueze şi în Divizia D, la seniori. De aici s-a transferat la CFR Timişoara, iar în poveste a apărut Hagi. L-a văzut şi a dat ordin să fie adus la Poli. A urmat "episodul Dinamo" - puştiul teribil al Banatului a plecat la Bucureşti şi s-a înrolat în trupa duşmanului de moarte.

Probleme la transferul în "Groapă"
A primit viză de flotant în "Ştefan cel Mare", iar familia a rămas între betoanele cartierului timişorean, acolo unde puţini îi mai răspundeau salutului pe stradă. Mama, tatăl, sora deveniseră ţinte ale fanaticilor violeţi din oraşul de pe Bega. Silvia Torje a rămas tare în faţa înjurăturilor, vorbelor auzite sau povestite, însă Vasile Torje nu a fost la fel de puternic. A fost chiar lovit pe stradă, stresul s-a cumulat, iar la meciul tur cu Liberec, inima lui Torje senior a cedat. Chiar la câteva zeci de metri de fiul său, în tribuna din "Groapă". A fost nevoie de o intervenţie costisitoare, iar de aici, paradoxal, familia Torje a început să zâmbească. Fiul a evadat din ghearele anturajului, s-a întors la familie şi, mai mult, la fotbal. A crescut de la meci la meci, iar în timul partidei cu "U" Cluj a primit şi vestea chemării la naţională. Convocare care l-a găsit pe puştiul "câinilor" la un interviu, iar pe tatăl său, în faţa televizorului, cu telecomanda în mână şi ochii plini de lacrimi… de fericire.

Cu Rapid au jucat sârba în sufragerie
Meciul Dinamo - Rapid a fost trăit intens de familia Torje. Ca la fiecare meci al fiului lor, familia Torje s-a strâns în apartament, în faţa televizorului. 0-2 pentru Rapid, iar doamna Torje povesteşte: "Eram supăraţi, dar mai credeam. Apoi, 1-2, 2-2 şi am început să urlăm de bucurie. Noi ţipam, cei din cartier ne înjurau. Soţul meu a vrut să închidă geamul, dar i-am spus să nu o facă. E casa noastră şi ne bucurăm cum vrem. A venit fata mea şi a spus că Gabi va marca. Peste cinci minute aşa a fost, iar la noi, în mijlocul sufrageriei, era o mare sârbă. A fost un meci senzaţional".

sursa : prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.