• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

sâmbătă, 25 septembrie 2010

Preţul unui blat eşuat. Cum a trimis Ţălnar titlul la Cluj

Posted by alex On 12:31 No comments

Antrenorul dinamovist Cornel Ţălnar ar fi fost ademenit cu 500.000 de dolari pentru a ceda, acum doi ani, derby-ul cu Steaua.

Partida Dinamo - Steaua, derulată pe 4 mai 2008, şi-a procurat o poziţie fruntaşă în cartea de istorie a Ligii I la fotbal. Victoria cu 2-1 a câinilor roşii , obţinută în penultima etapă, a trimis titlul în Ardeal, CFR Cluj devenind în premieră stăpâna absolută a campionatului intern.
Jucătorii s-au jurat pe Biblie

Despre importanţa sportivă şi beneficiile financiare rezultate după acel meci s-au scris romane. Graţie rezultatului, CFR ajungea a doua formaţie din România ce păşea în grupele Ligii Campionilor şi se umplea de bani de pe urma acelei participări. Jocul a fost disecat inclusiv tactic de cei implicaţi ("cu Bratu am forţat pe la Rădoi, că e mai lent", a dezvăluit pentru EVZ Cornel Ţălnar, antrenorul învingătoarei, secretul acelei reuşite de pomină).

Tocmai pentru că avea o importanţă aparte, confruntarea a suscitat un interes uriaş, iar presiunea a fost pe măsură în zilele premergătoare întâlnirii. La mai bine de doi ani după acel duel au ieşit la iveală jocurile de culise.

Aflat pe bancă în acea perioadă, Cornel Ţălnar, antrenorul de vremea rea al "câinilor", a fost unul dintre oamenii cei mai căutaţi. Telefonul i-a zbârnâit permanent, însă pentru a se ţine departe de orice tentaţii, "Ţânţarul" i-a lăsat "mobilul" unui apropiat.

Taberele implicate au făcut totul pentru atingerea ţelului. Deşi sunt fani dinamovişti declaraţi, impresarii Ioan şi Victor Becali au căutat să-i facă jocurile vărului Gigi, patron la Steaua, şi ar fi insistat pentru titularizarea anumitor jucători.

În replică, nedorind ca titlul să ajungă în Ghencea, Cristi Borcea i-a pus pe jucătorii săi să jure pe Biblie, sperând că există fotbalişti cu frică de Dumnezeu.

Lucian Goian ar fi fost "pionul otrăvit"

Cel mai mare preţ s-a pus pe capul antrenorului Cornel Ţălnar, considerat personajul- cheie al meciului. Surse din preajma tehnicianului susţin că acestuia i s-ar fi oferit suma de 500.000 de dolari, pentru a face echipa "strâmb", iar banii ar fi venit dinspre Ghencea! Suma nu pare mare, dacă ţinem cont că reţeta de pe urma calificării în Liga Campionilor depăşeşte 10 milioane de euro.

S-a aflat şi numele jucătorului care trebuia să joace rolul pionului "otrăvit", pentru a face Stelei meciul uşor. Acesta era Lucian Goian! Antrenorul n-a ţinut cont de sugestiile venite din exterior şi i-a folosit în centrul apărării pe Cosmin Moţi şi pe Silviu Izvoranu, ţinându-l pe bancă pe Goian cel mic (n.r. - jucător vândut recent la Astra Ploieşti). "Nici Borcea (n.r. - finul lui Ţălnar) n-a ştiut echipa pe care urma s-o trimit pe teren", a dezvăluit, ulterior, Ţălnar.

Lobonţ şi Moţi, bănuiţi din interior

Ulterior, doi dinamovişti au fost bănuiţi pe la colţuri că nu şi-ar fi apărat şansele corect, în totalitate, la meciul res pectiv. "Uitaţi-vă pe înregistrări şi veţi vedea câteva inexactităţi comise de Moţi şi de Lobonţ. Au dat emoţii mari celor de pe bancă şi au născut astfel suspiciuni", au relatat oficialii de la Dinamo.

Finalul poveştii este trist doar pentru stelişti şi pentru Ţălnar. Antrenorul-erou s-a ales doar cu aplauze după acea confruntare. "Acum regret că n-am luat atunci acei bani", a fost auzit recent spunând fostul fotbalist dinamovist faţă de anumite persoane din club.

"Mă bucur şi acum că am bătut-o pe Steaua. Am avut onoare. Cum ar fi fost ca Steaua să iasă campioană la noi acasă?"
CORNEL ŢĂLNAR, fost antrenor al echipei de fotbal Dinamo

sursa text : www.evz.ro
sursa foto : prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.