• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

sâmbătă, 4 septembrie 2010

Revine porcea, Ando! Operaţiunea "Contra şi Brandan la Dinamo" ,,Reintinerirea lotului''

Posted by alex On 09:39 No comments


,,Reintinerirea lotului'' 
Dinamo se întăreşte! Nu este vorba de transferul vreunui jucător-surpriză, ci de o revenire. Revenirea celui mai important om din executiv: Cristi Borcea.
Cel poreclit "Leonidas" a luat decizia de a se întoarce lângă echipă, după ce la începutul sezonului a spus că nu se va mai implica direct, lăsându-l astfel pe Nicolae Badea la timonă. Din luna octombrie, acţionarul va fi din nou 100% prezent la club, asta după ce se va întoarce din America. Pe 12 septembrie, Borcea va pleca în Statele Unite, acolo unde mai are câteva afaceri de pus la punct, urmând să se întoarcă pe data de 29 cu forţe noi şi cu dorinţa de a dirija echipa spre titlul cu numărul 19.


Click pentru a vizualiza continuarea articoluluiAndone rămâne, deşi l-a vrut şi Timişoara
Revenirea lui Cristi Borcea este legată şi de relaţia sa cu Ioan Andone. În ultimul timp, între "Fălcos" şi acţionari a existat o oarecare răceală. Badea şi Borcea au discutat joi cu tehnicianul, iar situaţia a fost clarificată. Borcea i-a spus lui Andone că va reveni lângă echipă, într-un moment în care Ando anunţase că are unele oferte. Una dintre ele venea chiar de la Poli Timişoara, acolo unde Marian Iancu l-ar fi dorit pe dinamovist, mai ales că Petrovic nu mai era agreat. Până la urmă, tehnicianul a renunţat la această idee şi va continua la Dinamo, având sprijinul necondiţionat al lui Cristi Borcea.
Vrea să-i aducă pe Brandan şi pe Contra!
Cristi Borcea îşi doreşte o reintrare de gală în viaţa lui Dinamo. Şeful câinilor plănuieşte o lovitură de imagine prin aducerea argentinianului Pablo Brandan, cel care a refuzat-o recent pe Steaua, dar şi prin faptul că l-a convins pe Cosmin Contra să revină în "Ştefan cel Mare" după 11 ani! Dacă în cazul primului negocierile sunt destul de avansate, legat de "Guriţă", Borcea aşteaptă finalul acţiunii Albania / Belarus de la naţională pentru o întâlnire faţă în faţă cu unul dintre jucătorii săi favoriţi!

sursa : prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.