• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

sâmbătă, 4 septembrie 2010

"Sifonăreală"! Probleme în vestiarul dinamovist

Posted by alex On 09:43 No comments


Trimite si prietenilor tai aceasta stire:
Yahoo Messenger (pot fi selectati mai multi prieteni)


Nemulţumiţi că mass-media a făcut public conflictul care a avut loc între ei, Lucian Goian şi Andrei Cristea şi-au spus ieri, în moduri total opuse, nemulţumirile.
La îmbarcarea spre Turcia, unde câinii vor disputa un amical cu Gaziantepspor, fundaşul a ales să-i atace verbal pe cei care dezvăluie ce se întâmplă în vestiar, în timp ce atacantul de 26 de ani a declarat că a intrat în silenzio stampa. Asta după ce presa a scris ieri că, la antrenament, cei doi au fost la un pas de bătaie după o intrare mai tare a lui Goian!

Click pentru a vizualiza continuarea articolului"Nu ştiu cine a vrut să strice liniştea de la Dinamo. Probabil e cineva din interior şi asta e dureros. Eu le numesc «surse», nu «sifoane». Nu ştiu cum se poate simţi un jucător când este numit «sursă din vestiar»…", a fost de părere Lucian Goian, care i-a sărit în apărare colegului său implicat în incident.
Cristea nu mai vorbeşte!
"Când ştii că ai ratat un transfer într-un campionat puternic pe ultima sută de metri, e normal să fii puţin dezamăgit. El a şi fost golgheterul campionatului în sezonul trecut. Merita să prindă un asemenea transfer", a completat "Gogu". Încă supărat din cauza evenimentelor din ultimele zile, Cristea a anunţat ieri că intră în silenzio stampa pe termen nelimitat. "De acum nu voi mai vorbi cu presa. Să o facă altcineva", a declarat băcăuanul.
"A fost un contact mai tare, cum sunt multe de acest gen la antrena mente. De când e nea Ando antrenor, nu s-a mai pus problema să existe astfel de incidente" , Lucian Goian, fundaş Dinamo

sursa : prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.