• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

miercuri, 22 septembrie 2010

Todorovski, alergat ca un câine!

Posted by alex On 10:37 No comments
Dinamo s-a chinuit să scape în această vară de Blagoja Todorovski. Fără succes însă, aşa că s-a inventat şi o pedeapsă pentru fundaşul dreapta macedonean. Una inedită, pentru că jucătorul se poate antrena în Ştefan cel Mare, dar doar cu două condiţii: separat de restul grupului şi, mai ales, fără minge!

În urmă cu o săptămână, Dinamo a vrut să-i trimită la Pandurii pe Ajdin Maksumic, Vojslav Vranjkovic şi Blagoja Todorovski. Obiectivul? Câinii doreau să scape de salariile celor trei, însă nu au reuşit să-i convingă să meargă la Târgu Jiu decât pe primii doi. Macedoneanul a refuzat transferul, iar şefii din Ştefan cel Mare au trecut la repercusiuni.

"Pune-l la jaloane!"
Todorovski nu a mai fost primit nici măcar la echipa a doua, iar pentru a nu uita că este fotbalist i s-a dat un preparator fizic alături de care să se antreneze. Constantin Niculae l-a luat în subordine pe jucător, iar tatăl lui "Săgeată" a primit ordine clare din partea şefilor: "Faci antrenamente cu el, dar de unul singur! Aleargă‑l, pune-l la jaloane, să facă ce vrea, dar de unul singur. Şi fără minge!". Zis şi făcut, astfel că, de câteva zile, preparatorul fizic şi fundaşul dreapta fac exerciţii timp de aproximativ o oră în parcul Dinamo, departe de antrenamentele conduse de Andone sau de Ionel Ganea.

Turcu şi Marcel Popescu, la FC Argeş?
Vasile Turcu ar putea prelua în zilele următoare pe FC Argeş. Mutarea vine în condiţiile în care formaţia piteşteană mai are bani de supravieţuire maximum o lună-două, iar fostul acţionar al "câinilor" pare din nou dispus să investească în fotbal. Marea surpriză ar putea fi însă revenirea în prim-plan a fostului preşedinte al CS Dinamo, Marcel Popescu, în postura de şef al executivului din Trivale.

Intră rezervele!
Dinamo abordează meciul de Cupă cu Ceahlăul cu o formaţie ce va fi alcătuită în mare parte din rezerve. Şi pentru că Ioan Andone doreşte ca la acest meci să îşi odihnească unii titulari şi apoi să observe jucătorii ce au evoluat sporadic sau deloc în campionat, în poartă ar putea fi utilizat Emilian Dolha. După aceeaşi logică, titulari ar urma să fie astăzi Georgian Păun şi Marius Alexe, la fel ca şi Dragoş Grigore.

Marin Barbu: "Nu ne predăm!"
Antrenorul Ceahlăului, Marin Barbu, e rezervat în privinţa şanselor de a elimina Dinamo. " Nu are rost să fac nicio declaraţie războinică, e clar că Dinamo este favorită. dar nu predăm. Eu sper să ne calificăm", a spus "Magiun", care a intrat în istorie după acel Dinamo- Foresta 4-5, când se afla pe banca sucevenilor.

sursa : prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.