• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

miercuri, 22 septembrie 2010

Schimbarea la faţă a lui Ando

Posted by alex On 10:26 No comments

Ioan Andone a revenit la Dinamo în această vară, după ce în 2005 a fost demis în momentul în care echipa se afla pe primul loc. Aici i-a găsit pe mulţi dintre colaboratorii săi din vechiul mandat, jucători, şefi, oameni care lucrează lângă echipă, mai mulţi jucători şi suporterii care mereu i-au cântat numele. Senzaţia de déjá vu se opreşte însă aici, pentru că relaţiile cu ei sunt total diferite acum.

Să începem cu fanii. În prima perioadă a sa pe banca roş-albilor, "Fălcosul" avea o relaţie extraordinară cu ultraşii. Practic, telefonul lui Ando era deschis non-stop pentru suporteri. Nu de puţine ori, indiferent de oră sau de rezultat, tehnicianul îi invita pe fani acasă la el sau la restaurantul său cu specific maghiar din centrul Capitalei pentru a discuta. Şi se discuta totul, de la tactică până la potenţiale achiziţii. În prezentul mandat, antrenorul nu a avut nici măcar o şedinţă cu galeria sau cu vreo asociaţie a suporterilor! În plus, în mai multe rânduri i-a criticat pentru că nu vin la stadion sau că sunt "fani de internet".

Jucătorii l-au regăsit nervos
La revenirea la Dinamo, Ioan Andone şi-a regăsit şi o parte dintre foştii elevi. Mai precis, opt fotbalişti alături care a lucrat şi în trecut în "Groapă": Pulhac, Mărgăritescu, Niculescu, Moţi, Ad. Cristea, Zicu, Goian, plus, mai târziu, Dănciulescu. Revederea a fost însă ciudată pentru mulţi. "E mai nervos, fără răbdarea de altădată şi mult mai distant în vestiar. Era altfel pe vremuri", le-au răspuns veteranii vestiarului celor care erau curioşi să afle cum era Ando în trecut. În plus, acum este şi problema că jucătorii sunt neplătiţi, pe care Andone nu o accepta în "vechea eră".

Caută portiţe de scăpare
În acest moment, Ioan Andone are susţinerea oficială a celor doi acţionari, Borcea şi Badea, dar în spatele cortinei şefii au destule nemulţumiri. Jocul nu merge şi se pare că şi dialogul dintre cele două părţi suferă, acesta fiind o altă diferenţă faţă de precedentul mandat, când Badea îl susţinea necondiţionat. Totuşi, conducătorii au dat asigurări că "Fălcosul" va fi lăsat să-şi continue treaba la echipă, dar în "Ştefan cel Mare" orice eşec din acest moment poate dinamita situaţia care şi aşa este extrem de încărcată. Simţind acest lucru şi după ultimele rezultate, se pare că "Ando" şi-a anunţat colaboratorii din ţările arabe şi din fosta Uniune Sovietică pentru a avea o "soluţie de avarie" în caz că apare ceva neprevăzut la Dinamo.

sursa : prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.