• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

vineri, 3 septembrie 2010

Scurtcircuit Ando - Badea!

Posted by alex On 12:52 No comments

Trimite si prietenilor tai aceasta stire:
Yahoo Messenger (pot fi selectati mai multi prieteni)

Nicolae Badea şi Ioan Andone au vorbit ieri, pentru prima oară în public, în limbi diferite. Totul a pornit de la o declaraţie a antrenorului, declaraţie care i-a deranjat atât pe suporteri, cât şi pe preşedintele Consiliului de Administraţie.

Click pentru a vizualiza continuarea articoluluiDar ce s-a întâmplat? Miercuri, "Fălcosul" a intervenit în cadrul emisiunii Fanatik Show şi a spus: " Îmi pare rău de suporteri, oricât de bine am juca, tot 1.000 sau 2.000 vin la stadion. Am venit în speranţa de a-i aduce la stadion, dar nu s-a întâmplat aşa. Aţi bătut cu 6-2 la Târgu Mureş, apoi aţi văzut ce asistenţă am avut cu «U» Cluj. Cât îmi dau suporterii, atât le dau şi eu lor. Dacă o să am în continuare 1.000 de oameni la stadion, atunci o să joace şi echipa ca pentru 1.000 de oameni", au fost vorbele tehnicianului. Fanii s-au sesizat, iar reprezentanţii site-ului dinamomania.net l-au contactat pe Nicolae Badea pentru a comenta spusele lui Ando. Preşedintele CA a răspuns, însă a taxat o parte din discursul tehnicianului. "Eu nu o consider o declaraţie normală şi nu cred că în felul acesta îi vom aduce pe fani la stadion. Dacă aş urma modelul declaraţiei lui Andone, la câţi spectatori avem uneori, atunci probabil ar trebui să jucăm o miuţă pe jumătatea terenului", a fost prima reacţie a acţionarului.

Bubă mai veche?
Se pare că relaţiile dintre Andone şi cei doi acţionari, Badea şi Borcea, s-au răcit în ultimul timp. Dacă până acum şefii l-au susţinut public, de la o vreme "mariajul" pare să fi suferit. Ando este nemulţumit că nu a primit întăriri la echipă, iar finanţatorii şi-au pierdut încrederea în el. Încă de la început, lui Nicolae Badea nu i-a surâs din toate punctele de vedere varianta Andone. Bossul de la Computerland a negociat cu Bergodi, dar partenerul său, Cristi Borcea, a pariat pe "Fălcos". Acum, unele surse spun că nici preşedintele executiv nu mai discută cu Ando, astfel că situaţia băncii tehnice riscă să devină incertă în această pauză competiţională. Deocamdată, ambele părţi se feresc de verdicte, însă e clar că numai rezultatele bune vor păstra calmul în "Groapă".
5.500 este media de spectatori a lui Dinamo pe teren propriu în acest start de sezon
3.176 este media fanilor prezenţi pe stadionul Dinamo în sezonul 2009-2010
5.853 este media suporterilor prezenţi la meciurile de acasă ale lui Dinamo în sezonul 2008- 2009

sursa : dinamovisti.gsp.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.